0876 55 03 89 / 0876 55 03 93

Звукоизолация

Начало  >  Звукоизолация

Днес все повече потребители се възползват от звукоизолация. Динамичният живот ни кара да търсим по-ефективни решения за домът, офиса или сгради за отдих, за да създадем уют и спокойствие, които не може да се намерят при съществуващите външни дразнители и шумни съседи. За повишаване комфорта на жилището се поставя шумоизолация и звукоизолации, които изолират външните и вътрешните шумове, както на подове, така и на стени, и тавани. 
Използват се различни материали – вата, коркови плоскости, дунапрен, фибран, перлитена замазка, акустичен таван, шумоизолационни мембрани, които се поставят под плаващи подове, керамични или дървени настилки.
Онлайн запитване

Звукоизолация


Звукоизолация - труд - над 30м2 /за едно помещение/ лв./м² /л.м./бр.
1 Монтаж на гипскартон с вата до 5см. 45 лв./м2
2 Монтаж на корк 55лв./м2
3 Монтаж на гипскартон с дунапрен 43 лв./м2
4 Монтаж на фибран до 3см 41 лв./м2


Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!
Огледът е безплатен в рамките на София, за работен ден и в работно време!


Звукоизолация е термина, които на пръв поглед се различават помежду си, но всъщност са взаимнозаменяеми. Физическият вълнови феномен се нарича звук, а шум означава звук, който е нежелан и дразни околните. Такива звуци оказват негативно влияние върху спокойствието ни, независимо дали у дома или на работното място.  Ето защо основната цел на шумо и звукоизолирането е да ограничи проникването на дразнещите ни звуци. Но има съществена разлика между звукоизолация и акустична обработка, като последната означава да се упражнява контрол или поне да се намалят отраженията. Така се постигат оптимални акустични параметри в жилището. Конструкциите на шумоизолацията са два основни типа и се делят на такива, които трябва да ограничат – съответно структурен и въздушен. Вторият тип е по-популярен и има за цел да предотврати проникването на шума именно по въздушен път. Тук се има предвид въздушната среда между две съседни помещения. Трептенето на молекулите във въздуха се нарича звук, следователно няма как при наличието на звуци да не се натъкнем и на шумове. Работата на различни по вид агрегати или дори човешкият говор са отлични примери за такова нещо. Звукът се сблъсква с преградата на помещенията при своето разпространение и ако няма какво да го спре, прониква в стаите на дома.

Услуги


Промоции


Безплатна дограма!!!  Ремонт на Апартамент
При цялостен ремонт на Апартамент над 60 кв
  • Безплатна дограма Рехао или Алупласт  (5 камерна и стъкла 4 сезона) !!!
  • Качество 100% Договор и срок за изпълнение
  • Гаранция 5 г.
19лв.м2 Шпакловка
Качествена шпакловка две ръце + фина шпакловка
  • Две ръце гипсова шпакловка + фина шпакловка
  • Качество 100 % Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.
65-75 лв. м2 с материали Зидария на тераси с YTONG
Зидария на тераси с YTONG с включена шпакловка с теракол и мрежа
  • Офертата важи за над 3 м2
  • Качество 100% Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.

Последно от новини

Сайтът на фирма Rstroi  е вече завършен. Както винаги при всички проекти, и тук от първостепенно значение са клиентите. Ето защо за п... Прочети още
Сред услугите, които предлага фирма Ер строй ремонти ЕООД, са шпакловка, слагане на плочки, бояджийски услуги, боравене с гипсокартон, топл... Прочети още