0876 55 03 93

Фирма Ер строй ремонти ЕООД

Начало  >  Фирма Ер строй ремонти ЕООД

Фирма Ер строй ремонти ЕООД

Ние сме фирма Ер строй ремонти ЕООД, извършващи разнообразни строително-ремонтни и довършителни дейности. Конкуренцията в този бранш е огромна, но екипът ни се състои от професионално обучени и високо квалифицирани специалисти, за които ежедневните предизвикателства са поредният шанс да докажат своите възможности. Отдавна сме доказали, че основните приоритети, които са водещи за нас, са на първо място коректните отношения с клиентите, качественото обслужване и максималното удовлетворяване на клиентските желания и изисквания. В сферата на строителството непрекъснато има развитие и усъвършенстване и поради тази причина ние се стремим винаги да бъдем в крак с последните тенденции. За екипът ни не представлява трудност да превърнем вашия дом в едно изключително удобно, комфортно  и уютно място за живеене, при това за максимално дълъг период от време. След привършването на ремонта вие сами ще имате възможността да се убедите в истинността на това твърдение и ще видите, че то изобщо не е преувеличено. Нашият екип от фирма Ер строй ремонти ЕООД се състои от много амбициозни и всеотдайни професионалисти, които прекрасно си разбират от работата и владеят до съвършенство тънкостите на материята. Ние притежаваме всички необходими качества, благодарение на които винаги оправдаваме очакванията на клиентите. Това са преди всичко амбициозност, креативност, както и сериозно отношение към работата, която вършим. Правим го с ясното съзнание, че не друг,  а клиентите трябва да са максимално доволни. Освен че извършваме строително – ремонти и всякакви довършителни дейности, ние ще ви дадем съвети и препоръки там, където имате затруднения. Нещо повече, не се колебайте да се обръщате към нас, ако искате и вашият дом да бъде възможно най-комфортен и уютен.


                В наши дни в много от жилищата се налагат основни ремонти, както и частични – например само на една или две стаи. Доста хора обаче не се решават да предприемат необходимите действия. Това донякъде се дължи както на липсата на финансови доходи, така и поради пренебрежителното и несериозно отношение от тяхна страна. Нашият съвет към всички вас е следният: в никакъв случай не отлагайте ремонта, а час по-скоро се заемете с неговото осъществяване. В наше лице вие имате верен и сигурен съюзник, който ще направи всичко по силите си, за да създаде в дома комфортна и уютна обстановка, на която с основание всички да завиждат. Не се притесняваме от факта, че демонстрираме огромна доза самочувствие, каквото много от конкурентите ни нямат или просто не желаят да проявят. За екипът няма нищо по-хубаво от това да получи поле за изява и да разгърне в най-пълна степен своя потенциал. Фирмата ни е в състояние да предложи най-доброто на своите клиенти и те няма да бъдат разочаровани от своя избор. Напротив, ние ще докажем, че напълно заслужаваме вашето доверие и че всичко, което искаме, е потребителите да получат това, което искат. Ремонтът на дома изисква специфични и тесни познания, каквито не всеки притежава. Ние обаче имаме необходимата компетенция и опит, благодарение на които ремонтирането на помещенията не е проблем. Днес, когато строителството напредва интензивно и се използват различни модерни технологии, потребителите винаги могат да се сдобият с това, от което имат нужда и техният дом да бъде максимално комфортен и уютен.

 

                Към всички наши клиенти ние се стремим да проявяваме възможно най-коректно отношение и да поддържаме добри връзки. Съзнаваме напълно, че клиентът винаги има право и правим всичко възможно да удовлетворим неговите искания и желания. Също така сме наясно, че всички грешат. Затова ако имате някакви оплаквания към нас, не се колебайте да ги изложите. Ние от своя страна ще направим всичко, каквото трябва, за да спечелим безусловно вашето доверие. Истинските и добри професионалисти трябва да бъдат в състояние да приемат не само адмирации и похвали, но също така и критика. Това в най-пълна степен важи за нас от фирма Ер строй ремонти ЕООД, защото ни действа амбициращо и ни подтиква още повече да бъдем усърдни и акуратни. Гарантираме ви, че след като извършим цялостен или частичен ремонт във вашия дом, уютът и комфортът там ще бъдат постоянни ваши спътници. Свържете се с нас и попитайте за всичко, което ви интересува. Ще се постараем да откликнем максимално бързо на всички ваши запитвания и въпроси. Служителите, които работят в нашата фирма, не искат нищо друго, освен клиентите да бъдат доволни и да получат желаните резултати и оправдани очаквания. Именно този приоритет е водещ в нашата политика, защото смятаме, че това е подходът, който говори в голяма степен за професионализъм, отговорност и отлично познаване на бизнес отношенията. Както за вас, така и за нас, няма нищо по-ценно от това да разберем, че сме си свършили добре своята работа и че вие държите на нас така, както и ние на вас.


                Без съмнение при ремонтът в дома понякога възникват непредвидени обстоятелства – например недостиг на определен материал или неправилна преценка за цвета на стените, разположението на мебелите след това и пр. Всичко това обаче няма да се случи на вас, ако ни се доверите и оставите в наши ръце своя дом. Преди да стартираме работата, нашите специалисти от фирма Ер строй ремонти ЕООД ще огледат всички подробни детайли и ще направят нужните преценки и изчисления. Едва тогава ще пристъпят към истинската същност на работата, а крайните резултати ще бъдат удивителни и отлични. Не се колебайте да спрете избора си на нас, защото в никакъв случай няма да съжалявате за това свое решение. Инвестицията за дома е една от най-важните и разумните, която всички хора трябва с готовност да осъществяват. Затова вместо да харчите своите пари за ненужни и безполезни неща, помислете за основен ремонт или някаква довършителна дейност – разширение на стаята, терасата или др. След това единственото, което трябва да направите, е да се свържете с нас. От този момент ние поемаме нещата в свои ръце, защото не само че работим с желание и ентусиазъм, но притежаваме необходимите качества, нужни за постигането на най-добрите резултати. Ето защо именно ние сме най-добрата опция за потребителите – за всички от тях, които искат най-доброто за своя дом и не се колебаят да отделят нужното време и пари, в замяна на което очакват да създадат комфорт и уют във всички стаи. Свържете се с нас още сега и изложете всички свои виждания за ремонта в жилището. Доверете ни се и скоро ще видите, че вашето решение е напълно оправдано и разумно, а ние ще се отблагодарим с професионално свършена работа.

Услуги


Промоции


Безплатна дограма!!!  Ремонт на Апартамент
При цялостен ремонт на Апартамент над 60 кв
  • Безплатна дограма Рехао или Алупласт  (5 камерна и стъкла 4 сезона) !!!
  • Качество 100% Договор и срок за изпълнение
  • Гаранция 5 г.
19лв.м2 Шпакловка
Качествена шпакловка две ръце + фина шпакловка
  • Две ръце гипсова шпакловка + фина шпакловка
  • Качество 100 % Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.
65-75 лв. м2 с материали Зидария на тераси с YTONG
Зидария на тераси с YTONG с включена шпакловка с теракол и мрежа
  • Офертата важи за над 3 м2
  • Качество 100% Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.

Последно от новини

Сайтът на фирма Rstroi  е вече завършен. Както винаги при всички проекти, и тук от първостепенно значение са клиентите. Ето защо за п... Прочети още
Сред услугите, които предлага фирма Ер строй ремонти ЕООД, са шпакловка, слагане на плочки, бояджийски услуги, боравене с гипсокартон, топл... Прочети още