0876 55 03 93

Почистване

Начало  >  Почистване

Почисването е много важна дейност повреме и след извършване на ремонтите дейности.  Вътрешна политика на нашата фирма е обектите да бъдат чисти и подредени, защото по този начин се осигурява по комфортна среда за работа, предвазват се хората  от трудови злоуполуки. Също в повечето случай когато се правят частични ремонти само на едно помещение от целия апартамент клиентът обитава обекта по време на ремонта, и за това всеки един от нашите специалисти почистват на края на деня обекта и ползваните общи части.

Онлайн запитване

Почистване

Неминуемо всеки ремонт е свързан с прах и мръсотия.  Нашата фирма предлага услуги като къртене, събиране, изнасяне и извозване на строителни и небитови отпадъци, почистване на обекти, почистване на тавани и мазета, професионално почистване след ремонт и др.

   Но ако ремонтите обикновено приключват благополучно, това не може да се каже за почистването. Това впрочем е сериозен проблем, с който по всяка вероятност се сблъскват много хора. След като привършат своята работа, специалистите често оставят огромни количества боклук като прах, пясък, строителни инструменти и пр. Всъщност такава гледка може да се види край много от строителните обекти, по които току-що работата е приключила. Съществуват обаче и доста фирми, които освен извършването на ремонт в дома осигуряват почистване и извозване на боклуците и въобще на всички материали, които не са нужни.  Разбира се, това изисква допълнително заплащане, но много от потребителите не се колебаят да платят необходимата сума. Срещу това те се освобождават от неприятния ангажимент сами да изхвърлят боклука, който се натрупва по време на ремонта. Специалистите от тези фирми сами организират почистването и имат собствени микробуси, с които превозват отпадъците до сметището. Също така те осигуряват и чували, в които да събират отпадъците и ненужните материали. Тези фирми определено са по-предпочитани, защото това говори за професионализъм и коректност спрямо клиентите.


   В наши дни е напълно обичайно явление извършването на различни строително – ремонтни и довършителни дейности. Фирмите всеки ден получават огромен брой поръчки, които изпълняват с готовност и акуратност. По принцип ремонтът на дадено жилище, без значение дали става въпрос за къща или апартамент, или пък за кабинет или офис, трудно завършва за един ден. Това зависи главно от нещата, които трябва да бъдат ремонтирани, но ако се налага цялостен ремонт, на специалистите са необходими няколко дни.


Офертата се дава след оглед на място!
За оглед на общи части - такса посещение и изготвяне на оферта 120лв. в рамките на София, за работен ден и в работно време!      Когато се слага гипсокартон или топлоизолация, почистването след това е задължително. Кърти чисти извозва е много актуална услуга.


      Колкото и невероятно да се струва на някои, основното почистване след приключване на ремонта може да отнеме дори повече време, отколкото самия ремонт. Затова в случаите, когато такова в действителност се налага, трябва да се действа максимално организирано и без никакво забавяне. За съжаление има и такива хора, които не обръщат особено внимание на почистването и в резултат на това огромните количества боклук продължават да стоят натрупани пред входа или навсякъде в помещенията. По принцип почистването е задължение на самата строителна фирма, която е наета да извърши съответния ремонт. Обикновено тази услуга се заплаща, като това е обявено предварително. По този начин хората, които са повикали специалистите, предварително знаят точно колко пари трябва да платят. Качественото почистване след ремонта, без значение дали става въпрос за поставяне на плочки, дограма, боядисване на стени или смяна на тапети, е повече от необходимо. Само така комфортът след внесените промени ще се почувства в най-пълна степен и за възможно най-дълъг период от време. В противен случай прахта и останалите боклуци постоянно ще напомнят на обитателите в дома, че все още има несвършена работа. Освен това съществува и друго, по-важно обстоятелство – отпадъците след ремонта излъчват неприятна миризма и така дори и да се намират отвън, това определено не е приятно за хората. Ето защо почистването трябва да бъде извършено в максимално кратък срок след завършването на ремонта, като по този начин всички ще бъдат доволни. При добра организация и рационално използване на необходимото за това време домът скоро отново ще придобие своя предишен комфортен облик.


    Тарифите за почистване, които имат всички строителни фирми, са различни. Понякога цената е напълно приемлива, в други случаи пък е малко по-висока. Независимо от всичко това обаче е за предпочитане да се платят необходимите пари, тъй като по този начин потребителите пестят ценно време. Много от тях по всяка вероятност не притежават необходимата техника за извозването на отпадъците – ако те са в големи количества и тежки, в действителност има нужда от моторно превозно средство – най-често микробус или камион. В голяма част от случаите специалистите почистват изключително бързо, като това се дължи на техния професионализъм и опит в работата. Това едва ли е във възможностите на повечето обикновени хора, за които почистването понякога се превръща в цяло приключение. Доста от тях го отлагат за неопределен период във времето, но това всъщност изобщо не решава техният проблем. Ето защо изобщо не е желателно почиствателните процедури да се отлагат, а даже напротив – веднага след извършването на ремонта да се пристъпи към тяхното осъществяване. Никой не може да отрече, че един ремонт едва ли е качествен, ако след неговия край не се почистят строителните отпадъци. За сметка на това обаче ако се извърши навреме, комфортът и уютът в дома започват да личат още по-силно. Така че дори и да са необходими малко повече разходи, не се колебайте да ги платите. Комфортът няма цена и би следвало да бъде главен приоритет за всички хора. Освен това почистването, което извършват служителите на фирмите, се прави по професионален начин и за сравнително кратък период от време.


    Почистването е процес, който винаги съпътства ремонтните и строителни дейности. Ето защо и повечето фирми непременно включват тази услуга в своята дейност, защото това определено накланя везните в тяхна полза. Повече от логично е да се предположи, че потребителите ще предпочетат някой друг да почисти след ремонта, а и по този начин служителите загатват за своя висок професионализъм и изключителни компетенции. Често има случаи, когато фирмата не извършва почистването, а веднага щом приключи ремонта, служителите си тръгват. Такъв подход обаче едва ли е удачен и в никакъв случай не спомага за установяването на коректни  и трайни отношения с клиентите. В този смисъл потърпевшите едва ли ще прибегнат повторно до техните услуги, а несъмнено ще предпочетат тези на друга фирма. За да бъде почистването качествено, е необходимо да се отсранят абсолютно всички ненужни материали и отпадъци. Често става така, че по-големите количества отпадъци като пясък и прах в действителност биват извозвани до сметищата. След това обаче се налага и измитане и измиване на пода и пр., което обаче много от потребителите отлагат. Проветряването на помещенията също е наложително, защото в тях трябва да прониква свеж и чист въздух. Тези, макар и на пръв поглед дребни и незначителни неща, са много важни за цялостното и качествено почистване, каквото всъщност искат всички хора. Броят на строителните фирми, които извършват ремонтни  или довършителни дейности, в наши дни е огромен. Голям процент от тях предлагат  и почистване, затова шансът да останете разочаровани в това отношение е малко вероятен и така ще получите както желаните за дома промени, така и повече комфорт и уют.

 

 

 

Услуги


Промоции


Безплатна дограма!!!  Ремонт на Апартамент
При цялостен ремонт на Апартамент над 60 кв
  • Безплатна дограма Рехао или Алупласт  (5 камерна и стъкла 4 сезона) !!!
  • Качество 100% Договор и срок за изпълнение
  • Гаранция 5 г.
19лв.м2 Шпакловка
Качествена шпакловка две ръце + фина шпакловка
  • Две ръце гипсова шпакловка + фина шпакловка
  • Качество 100 % Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.
65-75 лв. м2 с материали Зидария на тераси с YTONG
Зидария на тераси с YTONG с включена шпакловка с теракол и мрежа
  • Офертата важи за над 3 м2
  • Качество 100% Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.

Последно от новини

Сайтът на фирма Rstroi  е вече завършен. Както винаги при всички проекти, и тук от първостепенно значение са клиентите. Ето защо за п... Прочети още
Сред услугите, които предлага фирма Ер строй ремонти ЕООД, са шпакловка, слагане на плочки, бояджийски услуги, боравене с гипсокартон, топл... Прочети още