0876 55 03 93

Железарски услуги

Начало  >  Железарски услуги

Фирмата разполага с екип от професионални железари, които изработват елементи от метал като парапети, покривни конструкции, метални стълби, метални врати за мазета, охранителни решетки за витрини, прозорци и врати и други. Всяко нещо се изработва по зададен проект и се изпипва до най- малкият детайл.

Онлайн запитване

Железарски услуги

Нашите специалисти железари освен изработка на парапети и решетки от метал правят и укрепващи метални конструкции за стоманобетонни носещи елементи. Много кленти прибягват към тази услуга предлагана от нас в случай на тотална реконструкция на стари къщи и апартаменти. В някой случай се укрепват провиснали плочи, трегери, колони и други носещи елементи, като по този начи се постига по голяма носимоспособност на съществуващите носещи конструктивни елементи.    


Нови врати  хората поставят не само за входовете на панелните блокове, но също така и на входа на собствения си дом. Такива врати гарантират повече сигурност и надеждност и е напълно нормално много от потребителите да инвестират за по-ефикасна защита на частната собственост. Благодарение на фирмите, които предлагат всички тези услуги, клиентите имат възможност да получат всичко, от което се нуждаят. В наши дни много хора поради една или друга причина ползват железарски услуги. Има огромен брой фирми, които се занимават с такава дейност и които всеки ден се регистрират на пазара.

 

  Те вероятно биват постоянно затрупвани с поръчки, които с готовност и акуратност изпълняват. Много често например за входовете на жилищните кооперации обитателите настояват да се монтират метални врати или нови пощенски кутии. Това се решава обикновено на събранията, които свиква домоуправителят на дадена кооперация. Монтирането и изработването на такива врати представлява всъщност тип железарски услуги. В тях влизат още и монтажа на звънци, домофони и още много неща от този род.


Офертата се дава след оглед на място!


   Нещо повече, филиали на такива фирми вероятно има и в почти всеки жилищен квартал, така че установяването на контакт е още по-лесно и безпроблемно. Без съмнение нови врати и домофони не биха се отразили зле в която и да е жилищна сграда, но монтирането им не е по силите на обикновените хора. В такива случаи трябва да се потърсят услугите на професионалисти, които отдавна се занимават с такава дейност. Що се отнася до моделите и цветовете, изборът в това отношение е достатъчно богат и разнообразен.

Изготвяне на проект за метална ограда или парапет:

  Оглед на място.
  Уточняване на конфигурацията на оградата или парапета:
  • Бетонни или метални колони;
  • Цялостно метално пано на височина от 2 м до 2,5 м /стандартни височини/ или бетонни основи с метално пано на височина по зададени параметри.
  Конфигурация на металното пано:
  • Стандартни модели – виж галерия;
  • Модели по поръчка – специални клиентски изисквания.
  Материал на метална ограда или парапет:
  • Стандартното изпълнение е от черен метал с покритие грунд;
  • Специалните изпълнения могат да бъдат от: инокс или алуминий;

  Време за изработка и монтаж – след изготвяне на проекта и спрямо големина на оградата.
  Цена на услугата:
  • След изготвен проект и подписан договор се заплащат 50% от цената, а останалите 50% след монтаж и оглед от клиента.


     Много често домашен майстор може да извърши бояджийски услуги. Когатоо живеете в къща и сте решили да си сложите хубава ограда, зидария и замазка са задължителни.

     Много хора са привърженици на по-нестандартни цветове и модели, като по този начин те се опитват да създадат уникални дизайнерски решения. Фирмите за железарски услуги имат свои сайтове, в които всички интересуващи се потребители могат да разгледат снимкови галерии с различни предложения, отговарящи на различните вкусове и предпочитания. Възможно е дори да се изработи врата по специална поръчка, ако исканият модел не фигурира в каталога. Що се отнася до звънците и домофоните, то в доста от жилищните блокове и двете не функционират поради неизправност. Някои от тях пък са твърде стари и въпреки че отдавна е трябвало да бъдат сменени, това все още не е осъществено. Днес е достатъчно просто да се влезе в контакт с някоя фирма за железарски услуги и да се договорят всички подробности като цена, продължителност на работата и пр. Чисто новите врати или домофони и звънци – няма значение за кое точно става дума – винаги внасят освежаване на атмосферата и освен това всички обитатели са доволни. Това са само част от услугите, които тези фирми предлагат на потребителите. Хората, които се интересуват по-подробно, могат лесно и бързо да разберат всичко, от което се интересуват. Достатъчно е просто да посетят техните страници в Интернет, където освен вече споменатата снимкова галерия ще прочетат информация за всички предлагани услуги, както и ще видят цената на всяка една от тях. Клиентите, които останат доволни от работата на повиканите специалисти, несъмнено ще се обърнат повторно към тях, ако отново стане нужда. Това от своя страна допринася за коректни отношения между двете страни.

 

    Монтирането на огради, навеси или пък метални халета също са вид железарски услуги, при това не по-малко търсени от вече споменатите. За живеещите в къщи оградата е много важно да бъде качествено монтирана и издържлива на непрекъснато и рязко променящите се атмосферни условия. Например при силен вятър или дъжд много от оградите изгниват или пък боята им започва да се лющи. Ето защо е повече от желателно да се повикат специалисти, които работят в областта на железарските услуги. Освен че така се гарантира повече сигурност, дълготрайност и надеждност, самите специалисти са в състояние да предложат най-добрия и удачен вариант, а също и да дадат ценни съвети и препоръки за поддръжката и запазването на оградите в добро състояние. Навесите също трябва да бъдат добре изработени и монтирани. Много хора ги предпочитат, особено ако живеят в къщи. При наличието им е възможно, когато времето навън е хубаво, да се седне под тях на сянка или пък да се играят различни игри с приятели. Ако обаче те са нестабилни и неустойчиви, това може да доведе до сериозни инциденти и наранявания. Това е още една причина да се потърсят услугите на специалисти, които се занимават с железарски услуги. По този начин самите хора си гарантират сигурност и надеждност дори и да трябва да платят малко по-висока цена. Все пак новите врати или входни звънци определено допринасят за това сградата да придобие по-стилен и елегантен вид, което със сигурност няма да остане незабелязано както от нейните обитатели, така и от страничните наблюдатели.


    Всяка една фирма предлага различни услуги, следователно се налага добре да се проучват всички подробности, дори и най-дребните и на пръв поглед незначителни. Комфортът е главен приоритет на много хора, а току-що монтираната нова ограда, боядисана с цвят според индивидуалните предпочитания, определено допринася много в това отношение. Фирмите за железарски услуги вероятно всеки ден се увеличават, защото много от потребителите са изключително капризни и претенциозни и това често поставя производителите пред сериозни изпитания. Разнообразието както при металните врати, звънците и домофоните, така и при оградите и навесите е огромно. Затова просто трябва всеки да открие точно цвета и модела, който му допада в най-голяма степен и след това да направи съответната поръчка. Трудно е да се определи дали железарските услуги са сравнително скъпи или пък сравнително евтини – това зависи изцяло от индивидуалната гледна точка. Безспорен факт е, че понякога монтирането на врата или ограда е свързано с доста разходи, но за сметка на това скъпото е винаги по-хубаво и резултатите са крайно задоволителни за клиентите. Впрочем всички те искат точно това – очакванията им да се оправдаят напълно и това да компенсира похарчените финансови средства. Железарските услуги днес са станали неделима част от ежедневието на хората и едва ли има ден, в който фирмите да не получат поръчка за звънци, домофони, пощенски кутии и други. Финансовата криза несъмнено е оставила своя отпечатък и в този бранш, но въпреки това едва ли има остър недостиг на клиенти. Освен това е възможно да има промоции и отстъпка от крайната цена, като това изобщо не намалява качествата на продуктите.

 

 

 

 

Услуги


Промоции


Безплатна дограма!!! Ремонт на Апартамент
При цялостен ремонт на Апартамент над 60 кв
 • Безплатна дограма Рехао или Алупласт  (5 камерна и стъкла 4 сезона) !!!
 • Качество 100% Договор и срок за изпълнение
 • Гаранция 5 г.
19лв.м2 Шпакловка
Качествена шпакловка две ръце + фина шпакловка
 • Две ръце гипсова шпакловка + фина шпакловка
 • Качество 100 % Договор и срок на изпълнение
 • Гаранция 5 г.
65-75 лв. м2 с материали Зидария на тераси с YTONG
Зидария на тераси с YTONG с включена шпакловка с теракол и мрежа
 • Офертата важи за над 3 м2
 • Качество 100% Договор и срок на изпълнение
 • Гаранция 5 г.

Последно от новини

Сайтът на фирма Rstroi  е вече завършен. Както винаги при всички проекти, и тук от първостепенно значение са клиентите. Ето защо за п... Прочети още
Сред услугите, които предлага фирма Ер строй ремонти ЕООД, са шпакловка, слагане на плочки, бояджийски услуги, боравене с гипсокартон, топл... Прочети още