0876 55 03 93

Контрол на достъпа

Начало  >  Контрол на достъпа

Под термина „ контрол на достъпа“ най-често се разбира проектиране и изграждане на охранителна система контролираща достъпа на лица до дадени обекти. Най- често такъв тип системи се изграждат в жилищните кооперации когато съкооператорите искат да ограничат достъпа на външни лица по етажите на сградите, също и в административни сгради, когато искат да ограничат достъпа на външни лица до служебни обекти.

Онлайн запитване

Контрол на достъпа

Изграждането на система за контрол на достъпа най- често е провокирана от желанието за ограничаване и блокиране на физически достъп до обекти и помещения на неоторизирани лица. Тези системи най често се монтиран на врати. Като системата позволява достъп само срещу съответния чип, код или биометричнии данни, удостоверяващи че на лицето е разрешен достъп до даден обект.

   Контрол на достъп е термин, пряко свързан с охраната на различните по вид обекти. Ако трябва да се опише по лесен и разбираем начин за потребителите, това представлява система, благодарение на която се осигурява централизирано управление и контролиран достъп до различните по вид сгради, отделни помещения и дори асансьорите. Безконтактната чип карта е основният компонент в тази дейност – защото само благодарение на нея служителите могат лесно и безпроблемно да достигнат до желаното от тях място.

   При прочитане на картата от контролер се прави моментална проверка относно правата на достъп, тоест дали човекът е от сградата или е външен нарушител. Ако наистина има права за достъп, следва подаване на сигнал за отключване към механизъм, който работи на електромагнитни вълни. Що се отнася до контролерите, те могат да функционират поединично или да са свързани последователно в единна мрежова система – това зависи от конкретната ситуация.

   


  КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА лв./м² /л.м./бр.
1 Контрол на достъпа след оглед

Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!


Всъщност изискванията за конкретното решение също изиграват немалка роля за вида на контролерите. Контрол на достъпа не се извършва само в административни и жилищни сгради, а и в хотели и офиси. Така в зависимост от това каква сграда се охранява, е необходимо тя да се снабди и с правилните системи. Терминалите за системи за контролиран достъп, снабдени с интегрирана антена и звукова сигнализация са една от честите опции в това отношение. Освен тях, съществуват и така наречените паник бутони, които имат предназначението да известяват охранителните фирми, ако в обекта се вмъкне крадец или друг вид нарушител. Интерфейсните контролери са устройства, позволяващи установяването на връзка между управляващия компютър и самите контролери за достъп. Безконтактните карти и ключодържатели са едно от последните решения в тази област, характеризират се с уникалния си номер на идентификация. Благодарение на това се осъществява диференцирането на потребителските права, а без това е възможно да се стигне до тяхното нарушаване.

Услуги


Промоции


Безплатна дограма!!!  Ремонт на Апартамент
При цялостен ремонт на Апартамент над 60 кв
  • Безплатна дограма Рехао или Алупласт  (5 камерна и стъкла 4 сезона) !!!
  • Качество 100% Договор и срок за изпълнение
  • Гаранция 5 г.
19лв.м2 Шпакловка
Качествена шпакловка две ръце + фина шпакловка
  • Две ръце гипсова шпакловка + фина шпакловка
  • Качество 100 % Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.
65-75 лв. м2 с материали Зидария на тераси с YTONG
Зидария на тераси с YTONG с включена шпакловка с теракол и мрежа
  • Офертата важи за над 3 м2
  • Качество 100% Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.

Последно от новини

Сайтът на фирма Rstroi  е вече завършен. Както винаги при всички проекти, и тук от първостепенно значение са клиентите. Ето защо за п... Прочети още
Сред услугите, които предлага фирма Ер строй ремонти ЕООД, са шпакловка, слагане на плочки, бояджийски услуги, боравене с гипсокартон, топл... Прочети още