0876 55 03 93

Домашен майстор

Начало  >  Домашен майстор

Във всяко едно жилище от време на време се налага да се извършват дребни ремонти. Точно поради тази причина Ер Строй Ремонти предлага услугата „Домашен майстор‘‘.  Можете да се доверите на нашите високо квалифицирани професионалисти за извършване на вскакъв вид дейност от смяна на електрическа крушка до подмяна на компроментирани плочки.

Онлайн запитване

Домашен майстор

Нашите клиенти се възползват от предлаганата от нас услуга „Домашен майстор‘‘  за смяна на крушки, свързване на перални и ел уреди, монтиране на корнизи за пердета, ремонт и профилактика на климатици, закачване на картини и др. Нашите специалисти са високо квалифицирани и са подготвени да извършат всякакъв вид довършителна дейност. Не се колебайте да се свържете с нас дори и за извършване на малки поръчки.Офертата се дава след оглед на място!Професионалните домашни майстори са високо квалифицирани специалисти, които си разбират перфектно от работата. Ето защо е препоръчително да ползвате техните услуги и също така да слушате съветите, които ви дават. Така вие си гарантирате повече сигурност и комфорт. Освен това за самите майстори е по-добре да вършат задълженията си качествено. По този начин те си осигуряват добри и коректни отношения с всички потребители, които са клиенти. Така в случай, че пак се наложи ремонт в дома им, те без колебание ще прибегнат до услугите на майстора, когото вече познават добре. Както за майсторите, така и за потребителите е важно да има добри отношения, защото и двете страни извличат съответните ползи. Нямайте никакви съмнения, че домашен майстор ще извърши ремонта много по-качествено от любителите на строителството, които често имат сериозни пропуски и това винаги води до некачествено свършена работа. 

    Предвид факта, че в наши дни строителството се развива с ускорени темпове, е много по-добре за ремонт в дома да се ползват услугите на професионалисти. Те разполагат с надеждни и качествени материали, които са непознати и понякога недостъпни за обикновения човек. Качественият ремонт на оградата или на друга част от дома напълно компенсира похарчените за него пари. Затова незабавно се свържете с домашен майстор и по този начин си гарантирайте постоянен домашен комфорт и уют, който несъмнено ще се отрази добре на всички обитатели на дома и на тяхното настроение. Инвестициите за по-уютен и комфортен дом са много важни и ако се направят навреме, резултатите са винаги отлични.      

ВиК услуги, ел.услуги и бояджийски услуги често могат да се извършат и от домашен майстор.


   Строителството и ремонтните дейности са особено актуални в наши дни. В абсолютно всеки дом рано или късно се налага извършването на ремонт, който освен финансови средства, също така изисква редица професионални умения. И тъй като не всеки човек притежава второто, все по-често се търсят услугите на домашен майстор, който срещу съответното заплащане ще извърши цялостен или частичен ремонт – това зависи от степента на повредата. Както вероятно добре знаете, домашният уют и комфорт са жизнено важни за всеки дом. За създаването им обаче се изисква много свободно време и пари, с които да се закупят нови мебели или пък да се измаже някоя стена. Благодарение на домашен майстор вашият дом за кратко време ще се превърне в страхотно място за живеене. Съвсем разбираемо и напълно естествено е желанието на обитателите на всеки дом той да бъде комфортен и уютен. Ето защо те без никакво колебание се възползват от услугите на професионалистите, които работят в многобройните фирми, занимаващи се с извършването на строителни и ремонтни дейности по домовете. По този начин те си гарантират дълготраен уют и комфорт, който без съмнение се отразява добре не само на жилищния интериор, но също така и на самите обитатели. В наши дни установяването на контакт с домашен майстор не представлява никакъв проблем. Всички фирми разполагат със собствени сайтове, където освен актуална инфирмация за извършваните от нея дейности задължително има и служебен мобилен телефон и имейл, които са на разположение за всички през целия работен ден. 


   Ако в къщата ви има нужда от пребоядисване и всякакви други подобни неща, без колебание се свържете с домашен майстор, защото накрая резултатите ще бъдат отлични. След като професионалистите си свършат работата, вие дълго време ще се наслаждавате на комфортен и уютен дом и вашите близки и приятели ще ви завиждат благородно с пълно основание. Всички хора искат комфорт и уют и с готовност отделят необходимите финансови средства. Това е напълно разбираемо, защото едва ли е приятна гледка мокрите петна на стената или пък олющената и изхабена боя по стените. За да отстраните тези проблеми е достатъчно просто да се обадите на домашен майстор, който като един истински професионалист ще свърши чудесно своята работа. Дори и да трябва даплатите малко повече за ремонта, не се колебайте да го направите. Това е за предпочитане, отколкото да се чувствате дискомфортно винаги, когато се сетите за нуждата от ремонта, който много хора отлагат за неизвестен период от време. Инвестициите за дома са необходими и го правят по-уютен и привлекателен.

 

   За ползите от домашен майстор знаят всички, които са ползвали такъв вид услуги. В наши дни хората имат немалко претенции и изисквания към комфорта за дома и това понякога изправя производителите на пазара пред сериозни трудности. Освен обаче новото обзавеждане и периодично освежаване на апартамента и къщата, трябва да се обръща внимание и на възникналите повреди, които са неизбежни. Колкото по-бързо ги отстраните, толкова повече чувство на комфорт и уют ще създадете. Благодарение на това, че днес броят на фирмите за домашен ремонт са много, всички потребители са безспорно облагодетелствани и притежават привилегия, от която неминуемо трябва да се възползват. Извиканият домашен майстор без никакви трудности и с професионални умения ще извърши необходимия ремонт и така в жилището отново ще бъде приятно и уютно за живеене. Много хора не обръщат голямо внимание на това и въпреки, че има нужда от ремонт в техния дом, те не се свързват с нужните специалисти. Донякъде това е разбираемо, защото за различните ремонти се изискват различни на стойност парични суми. Има обаче и такива хора, които независимо от факта, че разполагат с пари за ремонт, не се решават да го осъществят поради простата причина, че не искат да се разделят със своите спестени средства. Като цяло обаче винаги, когато в жилището възникне нужда от ремонт, е правилно да се свържете с домашен майстор. Домашният уют и комфорт би следвало да бъдат главен приоритет за всички хора и цената да няма съществено значение. Така вместо да харчите парите си за безполезни неща, вложете ги в домашен ремонт.               

 

                 

Услуги


Промоции


Безплатна дограма!!!  Ремонт на Апартамент
При цялостен ремонт на Апартамент над 60 кв
  • Безплатна дограма Рехао или Алупласт  (5 камерна и стъкла 4 сезона) !!!
  • Качество 100% Договор и срок за изпълнение
  • Гаранция 5 г.
19лв.м2 Шпакловка
Качествена шпакловка две ръце + фина шпакловка
  • Две ръце гипсова шпакловка + фина шпакловка
  • Качество 100 % Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.
65-75 лв. м2 с материали Зидария на тераси с YTONG
Зидария на тераси с YTONG с включена шпакловка с теракол и мрежа
  • Офертата важи за над 3 м2
  • Качество 100% Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.

Последно от новини

Сайтът на фирма Rstroi  е вече завършен. Както винаги при всички проекти, и тук от първостепенно значение са клиентите. Ето защо за п... Прочети още
Сред услугите, които предлага фирма Ер строй ремонти ЕООД, са шпакловка, слагане на плочки, бояджийски услуги, боравене с гипсокартон, топл... Прочети още