0876 55 03 93

Усвояване на тераси / балкони

Начало  >  Усвояване на тераси / балкони

Усвояване на тераси е похват, който през последните няколко години стана изключително популярен в сферата на строителството и ремонтите. Той се предпочита от всички онези обитатели на дома, които искат да го направят по-обширен и просторен. Онлайн запитване

Усвояване на тераси / балкони

Докато преди известно време балконът се затваряше посредством монтирането на дограма от дърво или винкел и се използваше за затворено пространство, днес нещата са коренно различни. Чрез усвояването на балконското помещение може да се постигнат забележителни резултати по отношение на функционалното им използване към кухнята или друго помещение от жилището. Подобряването на функционалността и създаването на повече простор са два от основните приоритета за обитателите, а те се постигат с премахването на подпрозоречното пространство и съединяването на стаята с терасата. Един от най-популярните методи за усвояване е с използването на гипсокартон, който е гъвкав и еластичен.


Офертата се дава след оглед на място!Демонтаж на винкел или дървена дограма – прозорците се облепят с фолио и се чупят навътре

    Този метод на работа е сигурен и предпазва повърхностите от сигурни увреждания и наранявания. Технологията на демонтажа има значение за добрите крайни резултати и за удовлетворението на клиентите.


Демонтаж на стара дограма – прозорец с врата 

   Ние предлагаме демонтаж на стара дограма – прозорец с врата. Такива прозорци има монтирани в помещенията на различните видове сгради. Рано или късно се стига до момент, в който старата дограма трябва да се замени с нова. Преди това тя трябва да се свали качествено и без риск от нанасяне на щети. 


Иззиждане на терасата по желанието на клиента

    При иззиждане на терасата по желанието на клиента ние предлагаме разнообразни варианти, всеки един от които е добро и удачно решение. Използваните материали при извършването на тази технология се характеризират със сто процента качество и надеждност. Добре иззиданата тераса винаги е предпоставка за дълготрайни комфорт и уют в дома.


Монтаж на нова дограма – пвц или алуминиева

    От монтаж на нова дограма – пвц или алуминиева, има нужда в почти всяко помещение след определен период от време. По този начин се постига положителна промяна на външното или съответно вътрешно обзавеждане. Дограмата е един от продуктите с най-голямо значение за постигането на забележителни резултати и решения.


Демонтаж на стар радиатор

    Извършването на демонтаж на стар радиатор е полезна услуга за обитателите на всеки дом. Благодарение на нея в помещенията се освобождава достатъчно свободно пространство и се създават отлични предпоставки за наличието на комфорт и уют. Старите радиатори са безполезни след дълга употреба и е препоръчително да се демонтират без излишно забавяне.


Къртене на подпрозоречно пространство, изнасяне и извозване

    Услугата къртене на подпрозоречно пространство, изнасяне и извозване е много полезна за хората. Освен че по този начин се освобождава място, обитателите на дома няма да губят време в изхвърляне на натрупалите се отпадъци. Специалистите винаги знаят как да свършат работата си възможно най-бързо и организирано.


Поставяне на вътрешна и / или външна топлоизолация

    Поставяне на вътрешна и / или външна топлоизолация е едно отлично решение за всеки дом или офис. Благодарение на това се осигурява подходяща стайна температура по всяко време на годината и едновременно с това се стига до намаляване на разходите за електричество. Изолациите са различни по вид.


Полагане на ВИК тръби по желание на клиента

    Много фирми предлагат полагане на ВИК тръби по желание на клиента. Това е свързано с подмяна на старите инсталации, които след определен период от време се износват. При прекарването се използват подходящите инструменти и оборудване, които да гарантират работа на високо и професионално ниво.


Прокарване на ел.инсталация

    Нуждата от прокарване на ел. инсталация е осезаема в много от домовете и сградите от различен тип. Рано или късно старите електрически табла стават негодни за работа, а забавянето на подмяната им с нови може да се окаже опасно и криещо много рискове. Новите инсталации значително подобряват лесното протичане на тока.


Промяна на ОВ инсталация и монтаж на радиатор под новоизграден прозорец

    Промяна на ОВ инсталация и монтаж на радиатор под новоизграден прозорец е услуга, която е полезна за клиентите в много отношения. Този пакет им позволява да се сдобият едновременно с две нови неща за дома, които създават предпоставка за наличието на комфорт и уют.


Оформяне на свод

    При оформяне на свод е необходимо да се работи внимателно и прецизно. Само по този начин на стените и другите съоражения в дома няма да се нанесат трайни поражения. Създаването на арки и сводове е често предпочитан подход, благодарение на който се търси положителна промяна в обзавеждането на жилището.


Полагане на замазка с цел изравняване на нивото и скриване на тръбите

    При извършването на полагане на замазка с цел изравняване на нивото и скриване на тръбите се използват подходящи материали и оборудване. Много хора прибягват до подобно естетично дизайнерско решение. То е плод на усилията им да променят в положителна насока обстановката в дома.


Обръщане на новия прозорец и шпакловане на стени и тавани на новосъздаденото помещение

     За да се създаде комфортна и уютна обстановка във всеки дом, има много начини и идеи. Една от тях е обръщане на новия прозорец и шпакловане на стени и тавани на новосъздаденото помещение. При първият случай често се използва гипсокартон, който е изключително еластичен и гъвкав.Полагане на подова настилка – теракота, гранитогрес, паркет, ламинат и др.

    От полагане на подова настилка – теракота, гранитогрес, паркет, ламинат и др. постоянно се възползват обитателите на дома. Подът е един от аспектите на обзавеждането, на които трябва да се обръща специално внимание. Добрият му вид е доказателство за отличен вкус към стилността и елегантността.


Боядисване

    Качественото и надеждно боядисване на дома трябва да се извърши с подходящите материали и оборудване. Един от най-разпространените методи е латексът, който в редица отношения превъзхожда боите. В това число влиза и достъпната цена, на която се предлага на пазара за българските потребители. С него могат да се преобразят всички помещения.


Изработка на кухня по поръчка

    Изработка на кухня по поръчка може да се осъществи по всяко време на годината. В процеса на работа трябва да се вземат под внимание няколко важни фактора. Сред тях се откроява ограниченото пространство, което е често срещано в много домове. Кухните са помещения, които винаги трябва да изглеждат добре.


Монтаж на ключове, контакти и осветителни тела

     Качественият и надежден монтаж на ключове, контакти и осветителни тела има огромно значение за комфорта и уюта в дома. Днес на пазара се предлагат много качествени източници, благодарение на които домът може да се сдобие с перфектното осветление. То е важно, защото може да създаде предпоставки за предразполагаща атмосфера.


Покрив на балкона, ако е последен етаж

     Покрив на балкона, ако е последен етаж е едно много добро решение за дома по отношение на комфорта и естетиката. Всички покривни конструкции са от значение, защото често предпазват дома от нанасянето на щети. Такива могат да възникнат при наличието на силен вятър, заледяване и силна слънчева светлина.
Услуги


Промоции


Безплатна дограма!!!  Ремонт на Апартамент
При цялостен ремонт на Апартамент над 60 кв
  • Безплатна дограма Рехао или Алупласт  (5 камерна и стъкла 4 сезона) !!!
  • Качество 100% Договор и срок за изпълнение
  • Гаранция 5 г.
19лв.м2 Шпакловка
Качествена шпакловка две ръце + фина шпакловка
  • Две ръце гипсова шпакловка + фина шпакловка
  • Качество 100 % Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.
65-75 лв. м2 с материали Зидария на тераси с YTONG
Зидария на тераси с YTONG с включена шпакловка с теракол и мрежа
  • Офертата важи за над 3 м2
  • Качество 100% Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.

Последно от новини

Сайтът на фирма Rstroi  е вече завършен. Както винаги при всички проекти, и тук от първостепенно значение са клиентите. Ето защо за п... Прочети още
Сред услугите, които предлага фирма Ер строй ремонти ЕООД, са шпакловка, слагане на плочки, бояджийски услуги, боравене с гипсокартон, топл... Прочети още