0876 55 03 93

Отворени позиции в Ер Строи Ремонти ЕООД

Начало  >  Отворени позиции в Ер Строи Ремонти ЕООД

Отворени позиции в Ер Строи Ремонти ЕООД

Фирма Ер Строи Ремонти ЕООД се занимава със строително ремонтни дейности и довършителни работи.

Поради нарастване оценката за нас като фирма, нарастна доверието на клиентите и съответно задачи към нас. За това имаме все по-голяма нужда от професионалисти в услугите които извършваме, управлението и администрацията.

Ако искате да работите и да се докажате в областта, в която сте най-добри и ако държите на качествената работа, умеете да носите отговорности, както пред фирмата ни, така и пред клиентите, не се колебайте да се свържете с нас. Изключително предимство е опита с клиенти, ние от фирма "Ер Строи Ремонти ЕООД" не толерираме лошо и не професионално отношение към нашите клиенти.

Направи запитване

 • Шпакловчик

  Ние от фирма ЕР СТРОЙ РЕМОНТИ ЕООД търсим специалист на позицията шпакловчик. За направата на качествена шпакловка се изискват редица умения  и способности, като същевременно търсенето на шпакловчик сред клиентите е голямо. Ето защо ние търсим човек за тази длъжност,  който да е доказан специалист с богат опит.

  Направи запитване

 • Бояджия

  Всяка професионална фирма от сферата на строителството и ремонта има нужда от професионален бояджия. Ние от ЕР СТРОЙ РЕМОНТИ ЕООД търсим да наемем човек на тази длъжност. Почти всеки ремонт, независимо дали е основен или частичен, почти не минава без боядисване. Ето защо ние бихме искали да осигурим на клиентите си боядисване на професионално ниво.

  Направи запитване

 • Монтажник на гипсокартон

  Фирмата ни ЕР СТРОЙ РЕМОНТИ ЕООД търси да наеме професионалист на позицията монтажник на гипсокартон. Тази технология е изключително атрактивна и позволява сбъдването на най-смелите мечти по отношение на обзавеждането. Всички кандидати за позицията обаче трябва да демонстрират професионални умения и висока квалификация.

  Направи запитване

Нашата фирма ЕР СТРОЙ РЕМОНТИ ЕООД се занимава с извършването на разнообразни строително-ремонтни дейности от дълго време. Благодарение на натрупания през годините опит днес ние се радваме на доверието на много клиенти. Освен че извършваме своите задължения на високо и професионално ниво, също така ние насърчаваме кариерното развитие. Всеки работещ при нас специалист е добре дошъл, но за да постъпи на работа, той трябва да демонстрира изключително добри познания в строително-ремонтната сфера. В наши дни наемането на високо квалифицирани специалисти е приоритет на всички фирми, включително и занимаващите се със строителство и ремонти. Само по този начин ние ще можем да оправдаем очакванията на клиентите в пълна степен и да получат това, което искат. Разнообразните ни услуги обслужват клиентите, които държат на свежата и комфортна обстановка в дома. Тъй като държим на това клиентите да са доволни, ние се стремим непрекъснато да разширяваме дейността си и да подобряваме качеството на работа.

За реализиране на успешна кариера в ЕР СТРОЙ РЕМОНТИ ЕООД специалистите трябва да докажат своите безспорни умения за позициите, на които кандидатстват. Ние държим не само на това клиентите да са доволни от ремонтите и строителството, което осигуряваме. Също така е от значение работещите при нас хора да са достатъчно отговорни и компетентни. Това са все качества, които помагат за съзнаването на огромната отговорност, която те поемат. Нашият бранш – този на строително –ремонтните дейности – непрекъснато се променя и разширява. Постоянно се въвеждат иновативни технологии и похвати, които целят единствено да повишат качеството на работата. Ето защо за нас е много важно на работа във фирмата да постъпват единствено специалисти, които не само имат богат опит и отлични познания. Друго, на което държим, е способността на наетия персонал да се нагажда максимално бързо към промените в работата и да умее да работи в екип. Смятаме, че именно това са качествата, които отличават истинските професионалисти от тези, които само претендират за своите умения. Във фирмата ни отдавна държим на добрите отношения с клиентите, поддържането на които обаче няма как да се осъществи без надеждното и професионално извършване на задълженията.

Като професионална строително-ремонтна фирма, ние повече от всичко друго толерираме и насърчаваме кариерното развитие. Това е от съществено значение за всички членове на нашия екип. Днес реализирането на успешна кариера, особено в нашата сфера, изобщо не е лесно. Това се дължи до голяма степен на факта, че при строителството и ремонтите има много и разнообразни неща за вършене. Ето защо за започване на работа в ЕР СТРОЙ РЕМОНТИ ЕООД не е достатъчно просто кандидатите за работа да имат познания в дадена сфера. Вместо това ние изискваме продължителен опит и квалификация, които да обслужват изцяло интересите на клиентите. Смятаме, че само когато наетият от нас персонал има богат опит, може да обслужва клиентите ни на професионално високо ниво. Именно защото сме професионалисти, ние държим работещите при нас хора да съзнават отговорностите на професията и да работят непрекъснато по отношение на своето кариерно развитие и усъвършенстване. Всеки, който мисли, че има нужния опит, е добре дошъл при нас.

Услуги


Промоции


Безплатна дограма!!! Ремонт на Апартамент
При цялостен ремонт на Апартамент над 60 кв
 • Безплатна дограма Рехао или Алупласт  (5 камерна и стъкла 4 сезона) !!!
 • Качество 100% Договор и срок за изпълнение
 • Гаранция 5 г.
19лв.м2 Шпакловка
Качествена шпакловка две ръце + фина шпакловка
 • Две ръце гипсова шпакловка + фина шпакловка
 • Качество 100 % Договор и срок на изпълнение
 • Гаранция 5 г.
65-75 лв. м2 с материали Зидария на тераси с YTONG
Зидария на тераси с YTONG с включена шпакловка с теракол и мрежа
 • Офертата важи за над 3 м2
 • Качество 100% Договор и срок на изпълнение
 • Гаранция 5 г.

Последно от новини

Сайтът на фирма Rstroi  е вече завършен. Както винаги при всички проекти, и тук от първостепенно значение са клиентите. Ето защо за п... Прочети още
Сред услугите, които предлага фирма Ер строй ремонти ЕООД, са шпакловка, слагане на плочки, бояджийски услуги, боравене с гипсокартон, топл... Прочети още

Направете запитване