0876 55 03 93

Изработка на мебели

Начало  >  Изработка на мебели

Ер Строй Ремонти предлага на свойте клиенти и услугата за изработване на мебели по поръчка. Имайки в предвид нестандартното архитектурното разпределение на новите сгради се поражда и необходимостта от нестандартни и хитри решения за проектирането и изпълнението на обзавеждането.

Онлайн запитване

Изработка на мебели


Изработваме всякакъв вид корпусна мебел от ПДЧ или МДФ в зависимост от изискванията на клиента. Нашите специалисти дизайнери взимат размери на място и изработват проекти за усвояване на максимален обем и практичност при експлоатацията на мебелите. Сроковете за изработка зависят от сложността и обема, както и използваният материал.Съществуват различни материали за изработка на мебели. От съществено значение е за кое точно помещение от жилището са предназначени. Например по отношение на холна гарнитура често се избира дървения материал. В това число влизат дивани, фотьойли, табуретки, както и маса със столове. Мебели обаче са небходими не само във всекидневната, но така също и за кухнята. Те са неделима част от всеки дом. Рано или късно настъпва момент, когато трябва да бъдат заменени с нови. В такива случаи се налага поръчването на изработка, която да отговаря на индивидуалните вкусове и предпочитания.

Фирма "Ер Строй Ремонти" ЕООД ви предлага възможността за изработка на интериор по поръчка, съобразено с вашите изисквания, вместващо се в бюджета, който сте определили и без компромис с качеството.

Ние ще ви осигураваме екип, който ще дойде до вашия дом, офис, търговски обект, детско заведение и т.н.,  и ще вземе точни размери на помещението нуждаещо се от обзавеждане. Нашия екип ще обсъди с вас възможностите на пространството, ще ви даде съвет за най-функционално разпределение на мебелите и ще ви покаже богатата гама от цветове и декори.

 

   Предлагат се и мебели, които са много популярни и се ползват масово в повечето жилища. Разнообразието от цветове и модели спомага изключително много за задоволяването дори и на най-изисканите вкусове и желания. С подходящите мебели в действителност се прави правилна и сигурна стъпка към подобряване на комфорта и уюта, както и към качественото освежаване на интериора. Независимо дали ще бъдат от дърво или някакъв друг материл, те трябва да бъдат уместно съчетани с такива неща като дограмата, вратите и цвета на стените. По този начин обстановката се допълва и разнообразява, което е много важно за естетичния и стилен вид на жилището. Благодарение на мебелите за кухня ежедневните домакински дейности се извършват с по-голямо желание и настроение. 

  

    В голяма част от случаите материалите, от които се изработват кухненските мебели, остават непознати и недостъпни по отношение на техните характеристики. Абревиатурата ПДЧ е често срещана, но вероятно неразгадаема за много хора. Става въпрос за плочи от дървесни частици, тъй като те са редовно използвани в сферата на изработването на мебели. Произведените от качествена дървесина мебели за кухня са по традиция доста скъпи. Дървените мебели от иглолистни материали са на по-ниски и достъпни цени, но за сметка на това не са надеждно измайсторени. В повечето случаи материалът не е достатъчно изсушен технологично, в резултат на което след време се разцепва и изкривява. 


   Не са изключени и случаи, когато въпреки безспорната качествена изработка на мебелите, те да дадат признаци на дефекти. Най-често използваният материал в тази област са споменатите вече плочи от дървесни частици, които се обозначават с абревиатурата ПДЧ. Те представляват изработени от дървени частици плоскости, които са слепени със смоли. Предлагат се в различни и разнообразни цветове, като същевременно от тях често са правени страничните, долните и горните части на шкафовете. Гърбът им пък почти винаги се прави от фазер. ПДЧ са тежки, но за сметка на това евтини. За допълнително поевтиняване на продукцията от този материал се правят и врати, които обаче трябва да са с високо качество. Поради невъзможността за фрезоване, по този материал няма наличие на следи от шарки, надписи и вдлъбнатини. Покритието на плоскостите непременно трябва да се огледа внимателно, ако този материал се избира за изработка на мебели в кухнята. Особено внимание трябва да бъде обърнато на ръбовете и кантовете. Именно в тази част най-ясно проличава ниското качество на работата. Ако вратите също са направени от този материал, има голяма вероятност за проблеми с пантите. Добре известно е, че този материал не може да понася влагата.


    Когато се изработват мебели, услугата почистване е задължителна. Много често при стари мебели се налага да се прибегне до бояджийски услуги.


    В резултат на нейното непрекъснато влияние те се разрушават, раздуват и обезформят. Поради това се налага внимателно да се прецени къде точно да се разположат мебелите и как да бъдат предпазени от влагата. Материалът МДФ също е много употребяван при изработването на мебели. Той се характеризира със своята влакнеста структура. Изработва се от фино смлени и пресовани под голямо налягане дървесни частици. Като материал е относително лек, което позволява декоративна работа. Също така е здрав и сравнително лесен за обработване. Един от основните му недостатъци е високата цена, която често не е според финансовите възможности на много хора. Мебелите на кухнята винаги трябва да изглеждат добре и да допринасят за постоянния комфорт и уют. Това е едно от помещенията, в които се прекарва значителна част от времето. Ето защо хармоничната обстановка и качествените мебели са задължителен елемент, който се отразява положително на интериора.

   МДФ замества много успешно масивната дървесина, а също така по много показатели от гледна точка на мебелите дори я превъзхожда значително. При изработване на кухненски мебели от МДФ се правят вратите. Те са известни като фронтове и представляват лицевата част на шкафа, която до голяма степен определя и цялостната визия на кухнята. Що се отнася до самия шкаф, в повечето случаи той е произведен от ПДЧ и фазер. Плотът, който освен че трябва да хармонира напълно с останалите мебели, трябва да отговаря и на редица определени изисквания. От значение в случая е обстоятелството как точно ще бъде използван. В повечето случаи се ползва плот от плочи от дървесни частици или МДФ, който освен всичко друго трябва да бъде устойчив срещу влагата. Той може да се отличи от обикновеното ПДЧ най-вече по наличието на зелени и червени влакна в своята структура. Процесът на изработване на такива плотове винаги е сложен и доста скъп. За сметка на това обаче по-високата цена е гарант за оптималност и надеждност на продуктите.


    Гранитните плотове също внасят голямо разнообразие по отношение на кухненските мебели. Те също имат някои по-специфични характеристики, които трябва да се имат предвид при тяхното купуване. На първо място отново стои ценовата стойност, която е висока. Освен това трябва да се внимава да не се нарани повърхността. От одраскванията често остават следи въпреки качествен и основен ремонт. Полировката е от съществено значение по отношение на поддръжката на тези плотове. Препоръчително такава да бъде правена поне един път в годината. Мраморните плотове са подобни на гранитните. Мраморът обаче е сравнително по-мек материал и може да се надраска. Също така се цапа лесно, от което има голяма вероятност да останат петна. Почистването и полирането също са задължителни – поддръжката гарантира запазването му в добро състояние максимално дълго време. В процеса на изработка на мебели, независимо за коя стая на жилището са те, е възможно да се създадат уникални и в същото време много качествени продукти. Кухненските мебели не са изключение и често именно те имат главна заслуга за пълното преобразяване на нейния интериор. Различните шкафове, плотове и пр. са подходящи за различни кухни, които имат съществени разлики по отношение на разположението, площта и др.


        

 

Услуги


Промоции


Безплатна дограма!!!  Ремонт на Апартамент
При цялостен ремонт на Апартамент над 60 кв
  • Безплатна дограма Рехао или Алупласт  (5 камерна и стъкла 4 сезона) !!!
  • Качество 100% Договор и срок за изпълнение
  • Гаранция 5 г.
19лв.м2 Шпакловка
Качествена шпакловка две ръце + фина шпакловка
  • Две ръце гипсова шпакловка + фина шпакловка
  • Качество 100 % Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.
65-75 лв. м2 с материали Зидария на тераси с YTONG
Зидария на тераси с YTONG с включена шпакловка с теракол и мрежа
  • Офертата важи за над 3 м2
  • Качество 100% Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.

Последно от новини

Сайтът на фирма Rstroi  е вече завършен. Както винаги при всички проекти, и тук от първостепенно значение са клиентите. Ето защо за п... Прочети още
Сред услугите, които предлага фирма Ер строй ремонти ЕООД, са шпакловка, слагане на плочки, бояджийски услуги, боравене с гипсокартон, топл... Прочети още