0876 55 03 93

Видеонаблюдение

Начало  >  Видеонаблюдение

Системите за видео наблюдение имат контролен и превантивен характер. Според статистиката на места където има изградена система за видеонаблюдение и охрана престъпността спада с над 70%. Системите за видеонаблюдение и охрана трябва да бъдат проектирани и изградени от квалифицирани специалисти в тази област, за да се осигури безпроблемната работа на цялата система.


Онлайн запитване

Видеонаблюдение

 

Изграждането на система за видеонаблюдение е свързано с предварителното проучване на обекта. Трябва да бъде избрана правилната техника и камери. Преди започването на довършителните работи трябва да се изградят кабелните трасета до всяка камера, датчик и предавател. След приключване на довършителните дейности се монтират всички камери, настройват се и се проверява обхвата  им. Благодарение на новите технологии предаването на изображението може да става и онлайн.  ВИДЕО НАБЛЮДЕНИЕ лв./м² /л.м./бр.
1 Видеонаблюдение след оглед

Обявените цени са базови, без ДДС!
Офертата се дава след оглед на място!


  Подборът на средствата също оказва решаващо влияние в тази насока. В това число не влизат само камерите и обективите, които са най-добре познати на клиентите на пазара. Те могат да избират измежду различни конвенционални и мегапикселови системи, които стоят в основата на успешната реализация на videonabludenie. Достатъчно е да се разгледат параметрите на дори само няколко продукта, за да се установи доколко е голямо разнообразието в тази сфера.

Продуктите от видеонаблюдение София варират между ниски и приемливи цени и такива, които са по-високи от обичайното. За сметка на това при тях се наблюдават някои характеристики, които липсват при евтините Ако търсим сравнително достъпен атрибут за наблюдаване, бихме могли например да се спрем на куполна камера, която има резолюция от 720р. Вграденият и двоен механичен сензор също е в наличност при камерата, а освен това тя може да се похвали още и с фиксиран обектив в размер на 3.6 мм. Въпреки че камерите от такъв тип са предназначени основно за монтиране отвътре, това не им пречи да предават ясна картина с добра видимост. Детайлната настройка включва до четири режима на работа, а размерите са компактни. Обикновено цветът е бял, като за изработката на корпуса се използва пластмаса. Типичните рекордери, които се предлагат на пазара, в по-голяма част от случаите са съвместими с такива камери.

Услуги


Промоции


Безплатна дограма!!!  Ремонт на Апартамент
При цялостен ремонт на Апартамент над 60 кв
  • Безплатна дограма Рехао или Алупласт  (5 камерна и стъкла 4 сезона) !!!
  • Качество 100% Договор и срок за изпълнение
  • Гаранция 5 г.
19лв.м2 Шпакловка
Качествена шпакловка две ръце + фина шпакловка
  • Две ръце гипсова шпакловка + фина шпакловка
  • Качество 100 % Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.
65-75 лв. м2 с материали Зидария на тераси с YTONG
Зидария на тераси с YTONG с включена шпакловка с теракол и мрежа
  • Офертата важи за над 3 м2
  • Качество 100% Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.

Последно от новини

Сайтът на фирма Rstroi  е вече завършен. Както винаги при всички проекти, и тук от първостепенно значение са клиентите. Ето защо за п... Прочети още
Сред услугите, които предлага фирма Ер строй ремонти ЕООД, са шпакловка, слагане на плочки, бояджийски услуги, боравене с гипсокартон, топл... Прочети още