0876 55 03 93

Бояджийски услуги

Начало  >  Бояджийски услуги

Бояджиските услуги най-често включват нанасянето на латекс или лепене на тапети. Те се използват при реновирането на стари или завършването на нови жилища, офиси или магазини. Тове е една много важна операция при строителството или ремонта, защото без нея не можем да придадем завършеност на помещенията. При латекса имаме изключитено голям избор на цвят и нюас и с подходящо съчетание на различни цветове в едно помещение може да се придаде различна атмосфера.

Онлайн запитване

Бояджийски услуги

Латексът, който използваме е български, миещ се, с високо качество. В зависимост от настройките на монитора може да има разлика с действителните цветове. За по - голяма точност каталозите могат да се видят в офиса на фирмата. За детски стаи

Латексът, който използваме е български, миещ се, с високо качество. В зависимост от настройките на монитора може да има разлика с действителните цветове. За по - голяма точност каталозите могат да се видят в офиса на фирмата.

За да се стигне до момента на нанасяне на латекс или тапети, стените и таваните трябва да бъдат шпакловани и изшлайфани. След шлайфането е препоръчително да се използва дъбоко проникващ грунд за да укрепи основата и да не се получават разлики в цветовете и нюансите на латекса. При боядисването имаме няколко подготвителни процедури които задължително трябва да бъдат извършени. Подовете и прозорците трябва да бъдат старателно покрити с найлон за да бъдат предпазени от зацапване с латекс при боядисване. Стените и таваните трябва да бъдат обезпрашени и почистени. В случай на реновиране на стари повърхности предварително трябва да бъдат гладко шпакловани, запълнени дупки и пукнатини. Латексът обикновенно се нанася двукратно за да се получи плътен слой и еднородност на цвета.Офертата се дава след оглед на място!

За оглед на общи части - такса посещение и изготвяне на оферта 120лв. в рамките на София, за работен ден и в работно време!

При договор за изпълнение, таксата се приспада от общата сума.В сферата на строителството и ремонта се предлагат различни по вид услуги. Търсенето се дължи на простия факт, че за извършването на определен ремонт, независимо дали частичен или пълен, се изискват съответните познания и опит. Такива притежават само специалисти, които са високо квалифицирани и с дългогодишна практика зад гърба си. Поради тази причина те са най-добрият вариант, когато се налага боядисването на стени или тавани. Боядисването е нещо, с което много хора се занимават. Това важи не само за професионалните бояджии, но също така и за хора, които не работят в тази сфера. 

Несъмнено цветовете на стените, вратите и таванът трябва да бъдат съчетани. В голяма част от случаите предпочитаният цвят е белият, но са възможни и всякакви други варианти. Всичко в този случай зависи изцяло от индивидуалните вкусове и предпочитания, а те нерядко са по-нестандартни и различни от традиционните. Такова мислене има за цел единствено да търси и създава иновации в бояджийството, което само по себе си е похвално и смело решение. От бояджийски услуги винаги има нужда, особено когато се стигне до нанасяне в ново жилище, без значение дали това е апартамент или къща. В случай, че в това помещение преди са живели други хора,е възможно предпочетените от тях цветове да не се харесат на сегашните нови обитатели. Ето защо трябва да се направи пълно или частично пребоядисване на стаите, с което да се създаде желаната комфортна и уютна обстановка. Боядисването е възможно да се извърши и значително по-бързо, защото днес специалистите имат на разположение специални пистолети и четки, които са многофункционални. С тяхна помощ помещения с големи площи биват боядисвани за сравнително кратки времеви периоди. Употребата на такива съоражения не налага принудително качване на стълби.

     Много клиенти предпочитат сами да извършат боядисване на стените и вратите в дома си, защото по този начин спестяват доста пари. Много хора обаче нямат необходимата квалификация, следователно не могат да извършат качествено боядисване и имат нужда от специалисти.


   Във всяка една от тези ситуации препоръките и съветите на майсторите са безспорно ценни и полезни. Освен извършването на качествено боядисване, работниците също така ще препоръчат най-подходящите цветове или поддържащи средства през определен интервал от време, ако в действителност има нужда от такива. Бояджийството е област, която е едновременно атрактивна и интересна. Това до голяма степен се дължи на факта, че бояджиите съчетават в комбинация два или повече определени цвята, в резултат на което се получават висококачествени интериорни решения, които внасят допълнителна свежест  и усещане за комфорт в дома.


   Много от четките имат дълги дръжки или пък са снабдени с удължаващи устройства. Това значително улеснява боядисването на тавани и най-важното – спестява ценно време. От съществено значение са и боите и лаковете, които имат свойството да изсъхват за сравнително кратък период от време. Благодарение на съвременните методи в областта на бояджийски услуги качеството на строително – ремонтните дейности се подобрява значително. Боядисват се предимно помещения, които са предназначени за продължителен престой – жилища, офиси и кабинети. Цветовете на стените, тавана, пода и вратите трябва да бъдат едновременно подходящи и ненатрапчиви, защото само така създават желаните комфорт и уют. В голяма част от случаите се предпочита бяла боя, но тя страда от един сериозен недостатък – лесно се цапа и замърсява. Затова често се прибягва и до избора на по-светли цветове, които в съчетание с разположението на вещите в помещенията придават на интериора нов и завършен облик. Боядисването на стени е сред основните занимания на бояджиите, като при тази дейност има няколко етапа.


    Много често някои от железарски услуги се налага да се боядисат. Бояджийски услуги се използват и при покриви, а понякога е достатъчен само домашен майстор.


    В процеса на боядисване на стени понякога работата върви хаотично и неорганизирано, което води единствено до некачествено приключване на работата. Ето защо с течение на времето, през което в бояджийската сфера настъпват известни подобрения в качеството на работата, бояджийските фирми и специалистите са определили няколко прости етапа, които спомагат за това боядисването да протече гладко и без допълнителни трудности. Освен предварителния избор на цветове за стените, е необходимо преди започване на бояджийските процедури да се извърши подготовка на повърхността. Премахването на неравности и елементи, които евентуално биха пречили на работата, непременно трябва да бъдат отстранени предварително. Това спестява както време, така също и усилия. За обитателите на жилището е добре ремонтните дейности да приключат възможно най-бързо, за да настъпи така желаното освежаване и промяна на интериора. Подът и близките повърхности трябва да се защитят, защото има голяма вероятност върху тях да попадне боя или лак, което неимоверно ще им нанесе поражения, а понякога и трайни увреждания.

    Поради тази причина е необходимо подът и прозорците заедно с прекъсвачите на лампите да бъдат покрити – например с найлон или вестници. Хартиеното тиксо също е удачен вариант. Трите неща вършат ефективна работа и не на последно място след края на боядисването се премахват изключително лесно и бързо. Третата стъпка е свързана с подготовката на боята. Необходимо е да се осигури хомогенността на тази, която ще се използва. По такъв начин се дава допълнителна гаранция и сигурност за плавната и качествена работа, свързана с боядисването на стените. Препоръчително е да се започне от края и за най-трудните за достигане повърхности да се прибегне до употребата на четка. На пето място е необходимо да се запълни вътрешността, като се застъпи с четки боядисаното преди това пространство. Това е от съществена важност за коригирането на цветовата гама. Последната, но в никакъв случай не по значимост стъпка е почистването на инструментите и проявяването на нужното търпение, докато боята изсъхне. Следвайки последователно тези етапи, специалистите се справят с боядисването на стените значително по-бързо и веднага след това могат да отидат на следващия адрес за деня. Боята изсъхва за различно време, като понякога минават поне няколко астрономически часа.


    С употребата на бързо съхнещи бои е възможно интервалите да бъдат значително по-кратки. Докато трае съхненето и по време на самата работа не е препоръчително да се стои в стаята, защото вдишването на вредните частици, които боята отделя, е неизбежно. Поради тази причина майсторите често работят с маски, които да ги предпазват от тях. Ако стената трябва да се пребоядиса само малка част или например парапет или пейка, е възможно да се използват бояджийски пистолети. Те са удобни и практични и едновременно с това изключително лесни за употреба. Използват се както от професионалните бояджии, така също и в домашни условия. Боядисването е сфера, която дава възможност за употребата на различни цветове, с чиято помощ стаите в абсолютно всяко едно помещение коренно променят своя облик в положителна насока. Така изглеждащата досега неприветливо стая бързо се превръща в светло и лъчезарно помещение, което е гаранция за създаване на хармоничност и уют.

Услуги


Промоции


Безплатна дограма!!!  Ремонт на Апартамент
При цялостен ремонт на Апартамент над 60 кв
  • Безплатна дограма Рехао или Алупласт  (5 камерна и стъкла 4 сезона) !!!
  • Качество 100% Договор и срок за изпълнение
  • Гаранция 5 г.
19лв.м2 Шпакловка
Качествена шпакловка две ръце + фина шпакловка
  • Две ръце гипсова шпакловка + фина шпакловка
  • Качество 100 % Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.
65-75 лв. м2 с материали Зидария на тераси с YTONG
Зидария на тераси с YTONG с включена шпакловка с теракол и мрежа
  • Офертата важи за над 3 м2
  • Качество 100% Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.

Последно от новини

Сайтът на фирма Rstroi  е вече завършен. Както винаги при всички проекти, и тук от първостепенно значение са клиентите. Ето защо за п... Прочети още
Сред услугите, които предлага фирма Ер строй ремонти ЕООД, са шпакловка, слагане на плочки, бояджийски услуги, боравене с гипсокартон, топл... Прочети още