0876 55 03 93

PAINTOP

   Пейнт топ- тази мазилка става релефна, но не е релефна. Тя е имитация на текстил, черти по стени с различна техника. Добре позната техника за нас е хоризонтална или вертикална. При  съчетанието от хоризонталната и вертикална техника получаваме текстилен ефект. Тази мазилка изисква перфектна шпакловка.

Онлайн запитване

PAINTOP

*Всички мазилки се тонират в цвят по желание на клиента.
* Всички мазилки имат 15 000 цикъла на миене.
* Преди изпълняването на всички мазилки се изисква перфектно облепване и почистване преди започване на работа.
* Някои мазилки НЕ подлежат на корекции (гарсело и май арт).

   Paintop е един от продуктите, които намират широко приложение в областта на съвременното строителство. Това до голяма степен се дължи на многото на брой положителни характеристики, благодарение на които тя има славата на успешен продукт с дълготрайна гаранция. На първо място трябва да се отбележи, че в еднаква степен боята е подходяща както за външни, така също и за вътрешни приложения. Тонировката на продукта е изключително богата и съдържа около 200 цвята, което я прави подходяща за всички онези потребители, държащи на разнообразието в цветово отношение.

    Еластичността пък е друга положителна черта на боята, а в комбинация с несъдържането на токсични и опасни за здравето съставки, това само показва доколко наистина е подходяща при извършването на ремонт. Водоустойчивостта е друго типично за продукта свойство, а списъкът може да бъде  продължен още с приложение в строежа и ремонти на покриви, както и с незадържането на прах, който винаги пречи на нормалното протичане на ремонтите.


    Paintop се слави още и с това, че е подходящ за всякакъв вид мазилки, включително и за най-често употребяваните като бетон, хоросан и много други. Това му качество определено е важно за всеки, който реши да го използва. Акрилният полимер в емулсия от вода е може би първата и най-важна техническа характеристика, която на всяка цена трябва да се спомене, за да може всеки потребител да има възможно най-ясна и точна представа относно свойствата на боята. Кварцовото и мраморното брашна в случая играят ролята на допълнителни елементи с разширителен характер. В хода на работния процес е много важно постоянно да се проверява здравината на основата, а ако има някакви недоизгладени или оставени празнини, е редно да се прибегне до употребата на съответните материали. Необходимият пълен срок, който трябва да мине до пълното изсъхване на мазилката, се равнява на точно 28 дни. Измиването или пък ползването на четка са две от опциите, когато се налага отстраняването на натрупани варови остатъци, както и на стари, останали от предишната мазилка. Благодарение на този приом след края на работата ще имаме перфектно измазани стени или таван в зависимост от това коя повърхност в дома се нуждае от ремонтиране.


     При наличието на външни и вътрешни пукнатини, се налага тяхното точно разширение и запълване с подходящи материали. Меката четка служи за отстраняването на полепнали частици прах, а има опция и да се използва възстановяващ препарат, при което обаче се налага да минат 30 минути, докато изсъхне окончателно. Специален фиксатор се нанася при положение, че основата е от гипсокартон – материалът, който често се използва при огъване на врати и прозорци. Не на последно по важност място стои въпросът със съхраняването на Paintop, който при правилен начин на пазене може да достигне срок на годност от две години. Нужно е не само да се спазват  подходящите температурни диапазони от пет до тридесет градуса по Целзий, но и да се затваря в херметически опаковки. Така през тези общо 24 месеца, ако се наложи измазването на повърхност, тази боя е една наистина чудесна опция, която дава отлични резултати.

Услуги


Промоции


Безплатна дограма!!!  Ремонт на Апартамент
При цялостен ремонт на Апартамент над 60 кв
  • Безплатна дограма Рехао или Алупласт  (5 камерна и стъкла 4 сезона) !!!
  • Качество 100% Договор и срок за изпълнение
  • Гаранция 5 г.
19лв.м2 Шпакловка
Качествена шпакловка две ръце + фина шпакловка
  • Две ръце гипсова шпакловка + фина шпакловка
  • Качество 100 % Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.
65-75 лв. м2 с материали Зидария на тераси с YTONG
Зидария на тераси с YTONG с включена шпакловка с теракол и мрежа
  • Офертата важи за над 3 м2
  • Качество 100% Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.

Последно от новини

Сайтът на фирма Rstroi  е вече завършен. Както винаги при всички проекти, и тук от първостепенно значение са клиентите. Ето защо за п... Прочети още
Сред услугите, които предлага фирма Ер строй ремонти ЕООД, са шпакловка, слагане на плочки, бояджийски услуги, боравене с гипсокартон, топл... Прочети още