0876 55 03 93

MARCOPOLO

   Марко поло - това е мазилка с бляскав ефект. Предимно се използва в казина, заведения и др. Изисква перфектна шпакловка. Марко поло луксори - изисква перфектна шпакловка и като текстура е същата като марко поло, но е с още по блестящ ефект.

Онлайн запитване

MARCOPOLO

*Всички мазилки се тонират в цвят по желание на клиента.
* Всички мазилки имат 15 000 цикъла на миене.
* Преди изпълняването на всички мазилки се изисква перфектно облепване и почистване преди започване на работа.
* Някои мазилки НЕ подлежат на корекции (гарсело и май арт).

   MARCOPOLO е идеалната декоративна мазилка за всички онези хора, които са почитатели на високото ниво на стилност и естетика в дома. Благодарение на качествата на продукта, без проблеми могат да се пресъздадат нюансите на някои от най-ценните и благородни метали, като например злато, сребро, мед и цинк.Всяко едно от тези интериорни решения може да направи така, че домът и офисът да станат още по-комфортни и уютни места за обитаване. Мазилките на циментова и варова основа наред с тези от хоросан и бетон са само малка част от опциите, където този препарат намира приложение. Гипсовите и гипсокартоновите повърхности също лесно се напасват към неговите специфични особености, ето защо той наистина може да ни свърши чудесна работа при ремонти. Не се препоръчва употребата му единствено върху стари синтетични повърхности, но пък за сметка на това на фона на останалите му предимства това едва ли може да се отчете като кой знае какъв недостатък.


    Акрилните свързващи вещества с водна дисперсия са първата и основополагаща техническа характеристика на MARCOPOLO. Вискозитетът също е налице, а що се отнася до начина му на съхранение, то за разлика от много други продукти, този път то е само повърхностно и не трае повече от 60 минути. Пълното изсъхване на повърхността, преди да се пристъпи към същинската част на работата, трае около 28 дни. Няма начин обаче да не останат и такива участъци, които са силно грапави или не съвсем загладени, ето защо е редно да използваме четка или пък измиване с цел да ги отстраним и да продължим необезпокоявано с работата си. Лошо прилепналите слоеве и старите остатъци по традиция не са нужни, ето защо и те като грапавините трябва навреме да се отстранят. Възможно е да се стигне и до образуването на мухъл и плесен, но за щастие това не е фатално, стига да се използва правилният разтвор. Пукнатините трябва не само да се запълнят, но и това да се извърши на подходящата дълбочина. Поправките ще изсъхнат с течение на времето, но за по-голяма сигурност се препоръчва прешкурирането им, за да се избегнат подобни неприятности в близко бъдеще.


     Изолационен фиксатор от типа пигментен се нанася върху повърхност от гипсокартон, който не бива да се разрежда с вода повече от пет процента. Осем градуса по Целзий е минималната температура за нанасяне на продукта MARCOPOLO, а максималната достига до 35. Влажността на въздуха пък е по-висока от тази на съхраняването и сега е 75 процента. Пет основни бази, които са готови за употреба, се предлагат на пазара. Що се отнася пък до това дали е опасен по време на работа, то най-застрашени са лицето и очите. Ето защо е хубаво да имаме маска и дори ръкавици, но ако все пак се стигне до допир на кожата с него, трябва незабавно да промием обилно с вода и да отидем на лекар. Съгласно нормите за хигиена, отпадъците трябва да се изхвърлят по такъв начин, че да не застрашат сериозно околната среда, което означава, че отходният канал се свързва към строителния обект.

Услуги


Промоции


Безплатна дограма!!!  Ремонт на Апартамент
При цялостен ремонт на Апартамент над 60 кв
  • Безплатна дограма Рехао или Алупласт  (5 камерна и стъкла 4 сезона) !!!
  • Качество 100% Договор и срок за изпълнение
  • Гаранция 5 г.
19лв.м2 Шпакловка
Качествена шпакловка две ръце + фина шпакловка
  • Две ръце гипсова шпакловка + фина шпакловка
  • Качество 100 % Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.
65-75 лв. м2 с материали Зидария на тераси с YTONG
Зидария на тераси с YTONG с включена шпакловка с теракол и мрежа
  • Офертата важи за над 3 м2
  • Качество 100% Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.

Последно от новини

Сайтът на фирма Rstroi  е вече завършен. Както винаги при всички проекти, и тук от първостепенно значение са клиентите. Ето защо за п... Прочети още
Сред услугите, които предлага фирма Ер строй ремонти ЕООД, са шпакловка, слагане на плочки, бояджийски услуги, боравене с гипсокартон, топл... Прочети още