0876 55 03 93

Ремонт на студио

Начало  >  Ремонт на студио

    Цялостният ремонт на студио включва подмяна на старите настилки от плочки, ламинат, паркет, мокет. Подмяна на ел и ВиК инсталация.  Цялостна шпакловка на стени и тавани, шлайфане, грундиране , боядисване с латекс, лепене на тапети, нанасяне на различни видове декоративни мазилки. Цялостен ремонт на баня и тоалетна, който включва къртене, изнасяне и извозване на стари плочки, подмяна на ВиК, ел, подготовка на стени за лепене на плочки, полагане на замазка с необходимите наклони, които да осигурят правилното оттичане на водата към сифона, окачен таван от гипсокартон или шпакловка и мазилка. От изключителна важност при ремонтите е да се спазва точна последователност и технология на строително-ремонтните работи, за да се гарантира организираност качество и кратък срок за изпълнение на възложените услуги.

Онлайн запитване

Ремонт на студио

   Всеки ремонт на студио може да излезе по-бърз или продължителен от очакваното, като всичко зависи от голям брой фактори. Преди всичко има значение какво точно трябва да се ремонтира и каква е площта на помещението. Ограниченото и тясно пространство например винаги създава предпоставки за забавяне.

    Студиата са различни по вид – например такива за татуировки или козметични. Ето защо трябва да се наблегне особено добре на интериора, което включва боядисването на стените и таваните с подходящ цвят, така че влизащите вътре клиенти да се чувстват комфортно. Друг важен аспект изборът на мебелировката, която има пряка роля за положителния ремонт.

Обекти


Промоции


Безплатна дограма!!!  Ремонт на Апартамент
При цялостен ремонт на Апартамент над 60 кв
  • Безплатна дограма Рехао или Алупласт  (5 камерна и стъкла 4 сезона) !!!
  • Качество 100% Договор и срок за изпълнение
  • Гаранция 5 г.
19лв.м2 Шпакловка
Качествена шпакловка две ръце + фина шпакловка
  • Две ръце гипсова шпакловка + фина шпакловка
  • Качество 100 % Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.
65-75 лв. м2 с материали Зидария на тераси с YTONG
Зидария на тераси с YTONG с включена шпакловка с теракол и мрежа
  • Офертата важи за над 3 м2
  • Качество 100% Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.

Последно от новини

Сайтът на фирма Rstroi  е вече завършен. Както винаги при всички проекти, и тук от първостепенно значение са клиентите. Ето защо за п... Прочети още
Сред услугите, които предлага фирма Ер строй ремонти ЕООД, са шпакловка, слагане на плочки, бояджийски услуги, боравене с гипсокартон, топл... Прочети още