0876 55 03 93

Ремонт на вход

Начало  >  Ремонт на вход

   Общите части на повечето блокове в София са в окаяно състояние, тъй като никой не се грижи за тях. Обикновено боята е олюпена, има дупки и наранявания по стените рисунки и др. За да се направи ремонт на общи части е нужно да се обърнем към професионалисти, тъй като ремонтът на входа не е лесна задача. Обикновено общите части са боядисани с постна боя и/ или блажна. В такъв случай, постната боя трябва да бъде свалена, тъй като не е добра основа за шпакловка или латекс, блажната боя също. Блажната боя трябва да се начука, да се грундира с бетон контакт и чак тогава може да се нанесе шпакловка и върху нея латекс. Преди да се започне същинската част на ремонта всичко трябва да бъде добре облепено.

Онлайн запитване

Ремонт на вход

   Всяка една жилищна или офисна сграда има вход, който също като помещенията има нужда от ремонт, за да е в отлично състояние. Ето защо несъмнено трябва да се обърне внимание при монтирането на врата, която служи като естествена защита от проникването с взлом.

    Ремонт на вход обаче далеч не се изчерпва единствено с избора и монтажа на врата. Наред с това е важно да се поддържат стълбището и парапетът в идеално състояние, а не на последно по важност място, да се следи видът на стените. Не е изключено с течение на времето те да се покрият с влага или плесен.

Обекти


Промоции


Безплатна дограма!!!  Ремонт на Апартамент
При цялостен ремонт на Апартамент над 60 кв
  • Безплатна дограма Рехао или Алупласт  (5 камерна и стъкла 4 сезона) !!!
  • Качество 100% Договор и срок за изпълнение
  • Гаранция 5 г.
19лв.м2 Шпакловка
Качествена шпакловка две ръце + фина шпакловка
  • Две ръце гипсова шпакловка + фина шпакловка
  • Качество 100 % Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.
65-75 лв. м2 с материали Зидария на тераси с YTONG
Зидария на тераси с YTONG с включена шпакловка с теракол и мрежа
  • Офертата важи за над 3 м2
  • Качество 100% Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.

Последно от новини

Сайтът на фирма Rstroi  е вече завършен. Както винаги при всички проекти, и тук от първостепенно значение са клиентите. Ето защо за п... Прочети още
Сред услугите, които предлага фирма Ер строй ремонти ЕООД, са шпакловка, слагане на плочки, бояджийски услуги, боравене с гипсокартон, топл... Прочети още