0876 55 03 93

Ремонт на детска стая

Начало  >  Ремонт на детска стая

   Детската стая трябва да бъде функционална и чиста, да няма мухъл или плесен защото е вреден за здравето. При цялостен ремонт  на детска стая, ако тя граничи с балкон той може да бъде усвоен, за да се увеличи обитаемото пространство.Усвояването става като се изкърти подпрозоречното пространство, балконът се иззида, направи се изравнителна замазка, за да може нивото на пода в стаята и нивото на пода на бившия балкон да стане еднакво и се монтира дограма. След това стените се шпакловат като след шпакловката може да се нанесе латекс или различни видове декоративни мазилки. Желателно е и подовата настилка да се подмени в зависимост от състоянието й.

Онлайн запитване

Ремонт на детска стая

   Ремонт на детска стая може да включва най-различни неща, като например избор на подходящ цвят за стените и тавана или поставянето на детско креватче. Също така е препоръчително да се обърне внимание и на други аспекти, благодарение на които въпросното помещение да е възможно най-комфортно за детето.

    Детската стая може да е малка или голяма по площ, но при всички положения трябва да се ремонтира качествено и надеждно. В тази връзка е важно да се избере фирма, която е готова да се заеме с тази задача, а опитът и уменията на специалистите не бива да се подценяват и игнорират.

Обекти


Промоции


Безплатна дограма!!!  Ремонт на Апартамент
При цялостен ремонт на Апартамент над 60 кв
  • Безплатна дограма Рехао или Алупласт  (5 камерна и стъкла 4 сезона) !!!
  • Качество 100% Договор и срок за изпълнение
  • Гаранция 5 г.
19лв.м2 Шпакловка
Качествена шпакловка две ръце + фина шпакловка
  • Две ръце гипсова шпакловка + фина шпакловка
  • Качество 100 % Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.
65-75 лв. м2 с материали Зидария на тераси с YTONG
Зидария на тераси с YTONG с включена шпакловка с теракол и мрежа
  • Офертата важи за над 3 м2
  • Качество 100% Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.

Последно от новини

Сайтът на фирма Rstroi  е вече завършен. Както винаги при всички проекти, и тук от първостепенно значение са клиентите. Ето защо за п... Прочети още
Сред услугите, които предлага фирма Ер строй ремонти ЕООД, са шпакловка, слагане на плочки, бояджийски услуги, боравене с гипсокартон, топл... Прочети още