0876 55 03 93

Ремонт на кухня

Начало  >  Ремонт на кухня

   Кухнята в един дом е най- често използваното помещение. Когато дойде моментът да се направи цялостен ремонт на кухненското помещение, трябва да се започне с изхвърлянето на стари шкафове, врати и непотребни мебели както и с къртенето, изнасянето и извозването на фаянс по стени и плочките на пода. След  това започва същинската част от ремонта. Правят се подготвителни работи като ВиК, електро, изравнителна замазка, ако има нужда и др. След това е желателно на се извършат услугите, които изискват мокри или мръсни процеси като лепене на плочки на стени или под. След това се започва с шпакловката на тавана и стените, следва шлайфане и грундиране, и накрая боядисване. Приключването на ремонта на кухнята завършва с обзавеждането.

Онлайн запитване

Ремонт на кухня

   Ремонт на кухня е една от основните дейности в сферата на строителството и е характерна за всяко жилище. Тя може да включва различни аспекти, като например поправка на скъсани водопроводни тръби или отстраняване на някаква повреда в мивката. Преди всичко е важно да се знае, че кухненското помещение се характеризира с висок процент влажност на въздуха.

    Това се дължи на извършването на различните домакински дейности, а влагата в доста случаи може да се окаже сериозна пречка при ремонт. Затова е необходимо ако тя е в големи количества, да се отстрани колкото се може по-бързо и ефикасно.

Обекти


Промоции


Безплатна дограма!!!  Ремонт на Апартамент
При цялостен ремонт на Апартамент над 60 кв
  • Безплатна дограма Рехао или Алупласт  (5 камерна и стъкла 4 сезона) !!!
  • Качество 100% Договор и срок за изпълнение
  • Гаранция 5 г.
19лв.м2 Шпакловка
Качествена шпакловка две ръце + фина шпакловка
  • Две ръце гипсова шпакловка + фина шпакловка
  • Качество 100 % Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.
65-75 лв. м2 с материали Зидария на тераси с YTONG
Зидария на тераси с YTONG с включена шпакловка с теракол и мрежа
  • Офертата важи за над 3 м2
  • Качество 100% Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.

Последно от новини

Сайтът на фирма Rstroi  е вече завършен. Както винаги при всички проекти, и тук от първостепенно значение са клиентите. Ето защо за п... Прочети още
Сред услугите, които предлага фирма Ер строй ремонти ЕООД, са шпакловка, слагане на плочки, бояджийски услуги, боравене с гипсокартон, топл... Прочети още