0876 55 03 93

Ремонт на мансарда

Начало  >  Ремонт на мансарда

   Мансардата е жилищно помещение на последния етаж от сградата в подпокривното пространство. Обикновено в мансардите стените са под наклон и не са строго вертикални. Като последен етаж мансардите имат потенциален проблем. Ако направата на покрив не е изпълнен според европейските изисквания и не е спазена технологията при изграждане, може лесно да се появят проблеми най- често свързани с течове. В такъв случай цялостта на шпакловката отвътре се нарушава, навлиза вода  и се образуват влага и мухъл. При предприемане на ремонтни дейности е задължително да се локализира причинителят за подобни течове преди извършване на ремонта вътре. Когато проблема отвън бъде локализиран и отстранен чак тогава може да се започне вътрешният ремонт на мансардата. Мухлясала стара шпакловка трябва да се отстрани докъдето е нарушена. След това се прави корекцията отново с гипсова шпакловка.

Онлайн запитване

Ремонт на мансарда

   Ремонт на мансарда е поредната строителна дейност, която фирмите предлагат на своите клиенти. Не са малко хората, които живеят в подобни помещения, така че нуждата от комфорт и уют е належаща. Има много начини и похвати, които да направят мансардата приятна за живеене, но всичко зависи от личните вкусове.

    Мансардата може да бъде пребоядисана напълно или снабдена с дограма и щори за прозорците, а освен това да се налепят и плочки по подовата настилка. Това са само малка част от възможните опции, които имат пред себе си хората, които държат домът им да бъде в идеално състояние.

Обекти


Промоции


Безплатна дограма!!!  Ремонт на Апартамент
При цялостен ремонт на Апартамент над 60 кв
  • Безплатна дограма Рехао или Алупласт  (5 камерна и стъкла 4 сезона) !!!
  • Качество 100% Договор и срок за изпълнение
  • Гаранция 5 г.
19лв.м2 Шпакловка
Качествена шпакловка две ръце + фина шпакловка
  • Две ръце гипсова шпакловка + фина шпакловка
  • Качество 100 % Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.
65-75 лв. м2 с материали Зидария на тераси с YTONG
Зидария на тераси с YTONG с включена шпакловка с теракол и мрежа
  • Офертата важи за над 3 м2
  • Качество 100% Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.

Последно от новини

Сайтът на фирма Rstroi  е вече завършен. Както винаги при всички проекти, и тук от първостепенно значение са клиентите. Ето защо за п... Прочети още
Сред услугите, които предлага фирма Ер строй ремонти ЕООД, са шпакловка, слагане на плочки, бояджийски услуги, боравене с гипсокартон, топл... Прочети още