0876 55 03 93

Ремонт на къща

Начало  >  Ремонт на къща

   Цялостният ремонт на къща има за цел да направи домът по функционален, модерен и комфортен за собствениците му. Желателно е ремонтът да започне отвън. Може да се направи реконструкция на покрива с нови материали, които да повишават енергийната ефективност и практичност. Желателно е  да се направи топлоизолация, която да намали разходите за отопление през зимата и разходите за охлаждане през лятото. Вътрешният ремонт започва винаги от последния етаж. Подменят се мазилки, настилки, инженерни инсталации като електро и ВиК и др. Когато приключат грубите и мръсни процеси, може да се започне с довършителните работи като гипсокартон, шпакловки, боядисване и обзавеждане.

Онлайн запитване

Ремонт на къща

   Ремонт на къща е дейност, която е често срещана в сферата на строителството. Това може да включва много и най-различни неща, всяко едно от които е предназначено да създава комфорт и уют. Препоръчително е първо да се работи по външната част на съоръжението, защото обикновено то отнема най-много време.

    Следващият етап е ремонтът на вътрешните стаи като хол, спалня и кухня. Що се отнася пък до довършителните работи, те се оставят за накрая и са по-скоро възможност за поправянето на някое дребно нещо, което в хода на динамичния работен процес понякога се случва да не бъде забелязано.

Обекти


Промоции


Безплатна дограма!!!  Ремонт на Апартамент
При цялостен ремонт на Апартамент над 60 кв
  • Безплатна дограма Рехао или Алупласт  (5 камерна и стъкла 4 сезона) !!!
  • Качество 100% Договор и срок за изпълнение
  • Гаранция 5 г.
19лв.м2 Шпакловка
Качествена шпакловка две ръце + фина шпакловка
  • Две ръце гипсова шпакловка + фина шпакловка
  • Качество 100 % Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.
65-75 лв. м2 с материали Зидария на тераси с YTONG
Зидария на тераси с YTONG с включена шпакловка с теракол и мрежа
  • Офертата важи за над 3 м2
  • Качество 100% Договор и срок на изпълнение
  • Гаранция 5 г.

Последно от новини

Сайтът на фирма Rstroi  е вече завършен. Както винаги при всички проекти, и тук от първостепенно значение са клиентите. Ето защо за п... Прочети още
Сред услугите, които предлага фирма Ер строй ремонти ЕООД, са шпакловка, слагане на плочки, бояджийски услуги, боравене с гипсокартон, топл... Прочети още