0876 55 03 93

Теракот

Начало  >  Теракот

   Плочките теракот със сигурност са едни от най-известните и популярни на пазара в световен мащаб. Те намират широко приложение в сферата на строителството и ремонтите. При обзавеждането или обновяването на почти всяко жилище неизбежно се стига и до лепенето на плочки. Често те са теракотени, особено когато се държи на добре изглеждащия вид на кухнята. Кухненските помещения са едни от най-значимите за всеки дом. Теракотът е здрав и надежден, като за целта непрекъснато се развива и усъвършенства технологията при направата на тези плочки. Както чуждестранният, така също и българският теракот е достатъчно надежден и отговаря на съвременните изисквания на клиентите по отношение на стилността и елегантността. Ние предлагаме теракотени плочки не само на достъпни цени, но също така и съобразени с модерните тенденции в нашия бранш. Понеже нашите специалисти са с богат опит, лепенето на плочките изобщо не представлява трудност за тях.

Онлайн запитване

  При лепенето на теракот е възможно да възникнат проблеми впоследствие. Това със сигурност ще се случи, ако между отделните плочки има прекалено голямо разстояние. Освен че при евентуалното разлепване на само една плочка може да се стигне до принудително пренареждане на целия ред, несиметричната подредба на теракота винаги се набива на очи и създава чувство на силен дискомфорт. Днес много от фирмите, занимаващи се с лепене на плочки, наемат ниско квалифициран персонал и предлагат услугите си на по-ниски цени. Много често клиентите се подвеждат по отношение на цените, което обаче им коства много впоследствие. Ето защо ние като истински професионалисти горещо препоръчваме на хората да проучват внимателно теракота и да не се доверяват на прекалено ниските цени. Предлаганите от нас теракотени плочки са не само изключително висококачествени и надеждни. Преди всичко те се изработват в разнообразни мотиви, които включват рисунки или геометрични фигури. Разнообразието и добрият им външен вид са два от факторите, на които клиентите държат много. Затова ние се стремим да изпълняваме в максимална степен техните искания и желания и едновременно с това да предлагаме колкото се може повече богат и разнообразен избор. Лепенето на теракотените плочки е един от ключовите и основни моменти при всеки ремонт.


   Нашият теракот отговаря на всички съвременни изисквания, които включват високото качество и разнообразните цветове. Изборът на цвета е друг ключов момент, защото трябва да е съобразен с обстановката в кухнята. Често предпочитаният цвят е белият, но освен него, клиентите могат да изберат и различни варианти. Ето защо тези от тях, които са привърженици на по-нестандартни и необичайни решения, прибягват до напълно различни и дори уникални по цвят теракотени плочки. Тези плочки могат да се изрисуват с разнообразни мотиви. Всичко зависи от индивидуалните клиентски желания, а те винаги са коренно различни. Ние предлагаме достатъчно голямо разнообразие на приемливи и достъпни цени, което ни позволява да се радваме на доверието на клиенти из цялата страна. Независимо от това дали живеят в столицата или друг град, за всички тях е повече от важно да обзаведат кухнята си качествено. Благодарение на качествения ни теракот, това е напълно възможно.