0876 55 03 93

Довършителни ремонти

Начало  >  Довършителни ремонти

   Нашата фирма постоянно изпълнява поръчки, свързани с извършването на довършителни ремонти. Те включват разнообразни по характер неща, които обаче пречат на пълноценния комфорт и уют. Ето защо те трябва да бъдат направени без никакво отлагане. Боядисването на подови настилки и стени е нещо, което неизменно съпътства всеки ремонт. Това в пълна степен се отнася и за лепенето на плочки в коридорите и банята. Измазването на стените и поставянето на изолация също са сред нещата, които може да включва един ремонт. Но тъй като поставянето на изолация понякога продължава повече, много от нашите клиенти правят такава на жилището си поетапно. Изолацията е от съществено значение за дълготрайния комфорт и уют, защото осигурява подходяща стайна температура. Наред с това тя води до намаляване на разходите за електричество, които рязко набъбват в разгара на зимния сезон. Довършителните дейности в нашия бранш включват различни неща, които ние изпълняваме професионално.

Онлайн запитване

   Продължителността на всеки ремонт е различна, като всичко зависи от големината на жилището. В по-мащабните от тях почти винаги се налагат работи с довършителен характер, за които са необходими допълнителни финансови средства. Например поставянето на комарници на прозорците често се поръчва след като боядисването на стените и  монтажа на дограма са вече осъществени. Това е само един от многобройните примери, когато се извършват довършителни дейности. Фирмата ни работи от дълго време в строително – ремонтния бранш, ето защо имаме опит при извършването на ремонтни работи от разнообразен характер. Освен основни, ние предлагаме и осъществяването на довършителни ремонти. Макар че те траят значително по-кратко от основните, значението им за цялостното обзавеждане на дома е от огромно значение. Благодарение на тях всяко помещение в жилището добива цялостен и завършен вид. Тъй като специалистите ни работят качествено и професионално, ние винаги успяваме да приключим ремонтите в предварително уговорените срокове. Независимо дали са цялостни или довършителни, качеството на ремонтите е важно за нас. Поради тази причина специалистите ни осигуряват възможно най-качествените и надеждни материали, които да оправдаят в пълна степен очакванията на клиентите. В наши дни пазарът на строителни материали е богат и разнообразен, което позволява на фирмите от бранша да разполагат с продукти с високо качество.


    При извършването на довършителни ремонти трябва да се имат предвид някои неща. На първо място това са подходящите атмосферни условия, ако дейността е външна. Също така ако трябва да се довършва нещо по вътрешната част на дома, от значение е свободното пространство за специалистите. Оставени да работят на спокойствие и без между тях да има други хора, те често успяват да привършат дори по-рано от предварителната уговорка. Като довършителна дейност може да се определи и извозването на всички отпадъци, които неизбежно остават след края на всеки ремонт. Това обаче е ангажимент, който нашите специалисти поемат. Оставени непосредствено на строителната площадка или пред дома, след време строителните отпадъци започват да отделят вредни и опасни за природата и здравето частици. Ето защо извозването им на безопасно разстояние трябва незабавно да бъде направено.