0876 55 03 93

Цени на шпакловка

Начало  >  Цени на шпакловка

   Нашите цени на шпакловка са напълно достъпни и приемливи за всички клиенти, които държат на перфектно обзаведения във всяко едно отношение дом или офис. Шпакловането на стените и таваните е съществена и неделима част от ремонтните дейности, ето защо ние предлагаме тази услуга на всички. Тя е една от най-търсените, при това с пълно основание, защото благодарение на нея повърхностите в дома получават идеалната гладкост. Що се отнася специално до цените на шпакловането, има много различни фактори, по които те се определят. На първо място е от значение вида на шпакловката, тъй като тя може да е гипсова, фина и още много други. В зависимост от личните вкусове и предпочитания на клиентите, те могат да изберат някои от видовете шпакловка за своите помещения. Ние от своя страна правим всичко възможно да удовлетворим в пълна степен техните желания и да оправдаем доверието, което са ни гласували, като са поверили дома си в наши ръце. Онлайн запитване

   При определянето на цени на шпакловка не бива да се подценява още едно много съществено обстоятелство, а именно – инструментите, с които се работи. Тъй като голяма част от майсторите използват старите си, но поддържани в изключително добро състояние пособия, при такива случаи е възможно цената на шпакловката да излезе по-малко от очакваното. За сметка на това шпакловането с чисто нови инструменти не само гарантира постигането на по-висок процент гладкост по стените и таваните, но също така е неизбежно свързано с покачването на цените. В този случай клиентите ни имат право на избор, като всеки един от тях си има своите предимства и недостатъци. За щастие всички те са обединени от една обща цел, която е постигането на възможно най-добрите резултати при шпакловането. Ето защо ние като истински професионалисти с богат опит гарантираме на поръчителите на шпакловка качествена и надеждна работа на високо ниво в съчетание с напълно разумни и достъпни цени. Малко са фирмите, които съумяват да намерят точния баланс между качество и цена, но ние го правим винаги и така никога не разочароваме клиентите си. Шпакловката е един от процесите, без които не протича почти нито един ремонт.


    В зависимост от това дали трябва да се извършва шпакловане отвън или отвътре, това също има огромно значение при определянето на цени на шпакловка. При шпакловане на външни стени не на последно място трябва да се отчете и факторът време. Ако климатичните условия не са подходящи за работа поради валежи, това със сигурност води до забавяне на работата. Ето защо ние горещо препоръчваме на всички, които искат шпакловани външни стени и други повърхности, да извършват тази ремонтна дейност в разгара на летния сезон, когато по традиция времето е най-хубаво. От своя страна специалистите ни предлагат разнообразни и оригинални решения за шпакловка, което се дължи на богатия избор по отношение на работните инструменти и материали. Чистият гипс е един от най-често използваните за шпакловане, но в наши дни гипсовата замазка не му отстъпва по нищо. Освен че е по-евтина, този вид замазка съхне значително по-бързо и за кратко време.