0876 55 03 93

Шпакловка с теракол

Начало  >  Шпакловка с теракол

   Без никакво съмнение шпакловка с теракол е една от най-добре познатите не само на специалистите, но също така и на повечето хора. Това се дължи на простия факт, че тя е популярна и с друго име, а именно – циментова шпакловка. Тераколът е сред онези строителни материали, които едва ли имат нужда от представяне. Достатъчно е само да се каже, че той намира широко приложение при извършването на ремонти в домове, офиси и други различни обекти. Когато обаче трябва да се прави шпакловка, материалът е изключително добро и удачно решение с оглед на неговата ефикасност и дълготрайност. Тъй като ние сме истински професионалисти с много богат опит, за нас не представлява трудност да шпакловаме посредством употребата на теракол. Нещо повече, това е една от най-търсените услуги от страна на нашите клиенти, които държат да имат модерен и съвременен дом, отговарящ на високите изисквания за стилно и елегантно обзавеждане от висок клас. Онлайн запитване

   Макар че шпакловка с теракол е като цяло малко по-груба в сравнение с останалите, тя има едно изключително важно и съществено предимство, което няма как да не остане незабелязано. Става въпрос за това, че служи за по-добра основа и следователно имаме налице по-надеждно и трайно заздравяване. Това е една от основните причини, поради които шпакловането от този тип е толкова популярно и разпространено сред всички. Също така този вид шпакловка е много по-добър от останалите, когато трябва да се шпакловат вътрешни стени или пък мокри помещения. Такива има в почти всеки дом, ето защо много от клиентите ни са добре запознати с техните специфични особености, свързани с образуването на влажност на въздуха и много други. При външните стени този материал намира не по-малко широко приложение, а също и при така нареченото шприцоване на тавани. Ето защо ясно се вижда, че тераколът е един от материалите, без които съвременното строителство няма как да функционира пълноценно. Ние предлагаме теракол, който е много разнообразен по отношение на марката на производство, но гарантираме за всяка една, че е качествена  и надеждна на сто процента. Така че клиентите ни няма да останат разочаровани от направения избор.


   Самото наименование – шпакловка с теракол – би следвало да ни подскаже ясно едно нещо. То е именно факта, че тя е изработена на основата на цимент, който голяма част от майсторите от старата школа все още предпочитат. По принцип съществуват два основни цвята, в които този вид шпакловка се предлага на пазара. Първият е белият, докато вторият е сив. Всеки има право на личен избор по отношение на цвета. Шпакловката се предлага в различни разфасовки и в прахообразно състояние, а именно това налага внимателно и стриктно да се следват инструкциите на работа преди да се започне. В противен случай работещите могат да си навредят сериозно на здравето и в частност на зрението. Ако в очите попадне част от прахта, това може не само да предизвика силно дразнене и сълзене, но да причини още по-сериозни проблеми. Това са само малка част от нещата, които трябва да се знаят за този строителен метод.