0876 55 03 93

Шпакловка с мрежа

Начало  >  Шпакловка с мрежа

   Шпакловка с мрежа е поредната услуга, която ние предлагаме на клиентите си. Тя може да има огромно значение за постигането на трайни и отлични резултати по отношение на ремонта, независимо от това дали той е частичен, основен или довършителен. Като цяло шпакловането на различните повърхности като стени и тавани е процес, без който практически не минава почти нито един ремонт. Целта на шпакловката е да изглади идеално неравностите и грапавините по стените и таваните и така да се създаде една уютна и комфортна обстановка в помещенията. Има обаче различни видове шпакловка, а тази с мрежа е една от най-разпространените в сферата на строителството и ремонтите. Като истински професионалисти с богат опит, за специалистите ни не представлява трудност да се справят и с тази задача, която гарантира постигането на отлични резултати по отношение на обзавеждането. Има няколко основни неща, които трябва да се знаят за този вид шпакловане, за да бъде той максимално качествен. Онлайн запитване

   При изрършването на шпакловка с мрежа движенията започват в посока отгоре надолу – това е първото и едно от най-важни неща, които трябва да се вземат под внимание. За начало се избира външен или вътрешен ъгъл на сградата, като в този сучай всичко до голяма степен зависи от личните вкуове и предпочитания на специалистите. Лепилото трябва да се нанася на ивици, чиято дължина в никакъв случай не бива да надвишава повече от един метър. Това важи за цялата височина на сградата и така идва ред на полагането на мрежата. Тя се поставя непосредствено върху лепилото, като за целта е необходимо да се прибегне до употребата на маламашка. Именно това е инструментът, който служи за притискане на мрежата и за равномерното заставане върху лепилото. Винаги се започва от стрехата на покрива или възможно най-високата част на сградата – това е другото най-важно правило при този метод на работа. Всеки друг подход е не само напълно грешен, но също така няма никога да доведе до постигането на максимално добри и отлични резултати. Макар че тези неща няма как да се знаят от голяма част от нашите клиенти, това не се отнася за специалистите ни, които са истински професионалисти.


   Веднага щом мрежата се залепи, идва ред и на заглаждането на лепилото, като този процес на всяка цена трябва да се извърши внимателно и прецизно. Що се отнася до следващото парче мрежа, необходимо е то да се застъпи на не по-малко от десет сантиметра разстояние от старото. Така процедурата се повтаря до самия край, като при всички външни ъгли трябва да има застъпване от десет сантиметра от мрежата на външната стена. След като мрежата бива залепена при прозорците, тя трябва да се отреже. Това са основните правила за качествената направа на шпакловка с мрежа, която е една от най-разпространените услуги в сферата на строителствто и ремонтите. От нея по всяко време могат да се възползват клиентите ни, които държат на добрия вкус, стилност и елегантност. Ние работим върху различни сгради, ето защо шпакловането с мрежа и други материали не представлява трудност за нас.