0876 55 03 93

Материали за шпакловка

Начало  >  Материали за шпакловка

   Направата на шпакловка е нещо характерно при извършването на различните по вид ремонт, ето защо ние като професионална фирма сме много добре запознати с тънкостите на работа. Преди всичко трябва да се имат предвид няколко много важни фактора, без които е невъзможно да се постигнат добри и задоволителни резултати. Първият фактор е свързан с вида шпакловка, тъй като тя има много разновидности. Гипсова, тераколена, с мрежа и още много други ние предлагаме на клиентите си, които искат да имат качествено обзаведен и добре изглеждащ дом, независимо дали става въпрос за външната или вътрешна част. Не по-малко значение обаче имат и материали за шпакловка, които трябва да се използват за нейното максимално добро и качествено отношение. В това отношение всеки има повече от богат и разнообразен избор, но така или иначе целта е винаги една и съща – шпакловка с дълготраен ефект, която да свидетелства за наличието на добър вкус в обзавеждането.

Онлайн запитване

   Малката шпакла, мистрията и маламашката са сред основните материали за шпакловка, от които всеки майстор има нужда. Те са особено използвани за направата на шпакловка от гипс, която и днес продължава да има голям брой почитатели независимо от факта, че чистият гипс вече има ефикасен заместител в лицето на гипсовата замазка. Тя е не само по-трайна в редица отношения, но също така стяга по-бързо от гипса. Другото нейно съществено предимство е свързано с това, че за обработката не са нужни двама души, както в случая с чистия гипс. Поради тази причина в наши дни много специалисти предпочитат да работят с нея, защото си спестяват немалко време и усилия, които са им ценни. Когато се говори за необходимите за работа шпакловъчни материали, няма как да не се споменат и опциите, които имат пред себе си майсторите, свързани с разтворите, от които се прави шпакловка. Освен споменатият вече чист гипс, също така те могат да използват мрежа или пък теракол. Двата вида шпакловка са много популярни днес, когато повечето клиенти залагат преди всичко на доброто качество в дългосрочен план. Ето защо ние предлагаме голямо разнообразие от шпакловки и материали за тяхното качествено изпълнение.


   Лепилото е още един от най-необходимите материали за шпакловка, особено ако се изпълнява шпакловане с мрежа. При нея лепилото се нанася на равни ивици, а впоследствие мрежата се притиска към него посредством употребата на мистрия. Като цяло има още много материали, които са необходими в процеса на различните по вид шпакловки, но това са основните. Ние като истински професионалисти в бранша си разбираме прекрасно от работата, поради което никога не разочароваме клиентите си и в пълна степен се стремим да оправдаваме гласуваното ни доверие. Няма нищо по-лесно за нас от това да шпакловаме стените, таваните и другите различни повърхности изцяло според желанията на клиентите, тъй като отлично познаваме техните вкусове и предпочитания в резултат на продължителната съвместна работа. Без наличието на качествени и надеждни материали няма как да се направи трайна шпакловка, която да устои дълго време и да остане в непроменено състояние, независимо от резките промени във времето.