0876 55 03 93

Фаянс за баня

Начало  >  Фаянс за баня

   Фаянс за баня е най-добрият избор по отношение на плочките за това помещение. Нашата фирма предлага голямо разнообразие от фаянс, поради което клиентите могат да намерят най-доброто решение за своя дом. По принцип плочките за баня са разнообразни по вид, цвят и модели. Ето защо изборът им невинаги е толкова лесен, колкото вероятно изглежда на пръв поглед. Като професионална фирма няма нищо по-важно за нас от това да задоволяваме напълно клиентските желания. Поради тази причина специалистите ни винаги са готови да дадат ценни съвети и препоръки, които са от съществена полза за клиентите. Фаянсът трябва да бъде залепен симетрично и прецизно, като от съществено значение в случая е изборът на лепило. Като цяло най-добрите лепила за плочки са италианските, но днес на българския пазар се предлагат и много, които са родно производство. Те по нищо не отстъпват на чуждестранните, следователно са добър избор. До голяма степен именно качествените плочки определят цялостното добро състояние на банята. Онлайн запитване

   Предлаганият от нас фаянс за баня е модерен и елегантен, а също така отговаря на съвременните изисквания за високо качество и надеждност. Това ние постигаме благодарение на богатия опит на специалистите ни, но също и поради партньорството ни с редица фирми. Благодарение на тези партньорства ние можем да предлагаме техните продукти и на българския пазар, където те са на разположение на всички клиенти. Фаянсът може да бъде бял или розов – този цвят е особено предпочитан по отношение плочките на банята. Въпреки всичко обаче клиентите могат да изберат и цвят, който да е напълно различен и нестандартен. Преди всичко е важно банята да изглежда добре, а това се постига по много начини. Ключов момент обаче е правилното налепване на плочките, което понякога отнема повече време от очакваното. Трудностите при лепене могат да произлизат от различен характер, най-често поради неправилната подредба. Освен това когато се налага налепване на нови фаяносови плочки в банята, е необходимо преди да започне работата, да се направят някои неща. Едно от тях е свързано с откриването на скрити кабели, които могат да попречат на качественото залепване. Невидимите за окото кабели в банята са често срещано явление, което може да доведе и до по-сериозни проблеми.


   Например ако се налага къртене на плочките, което е неизбежно по време на ремонта на банята, може да се стигне до късо съединение. Ето защо оборудването е препоръчително да се включи от друга стая. Що се отнася специално до фаянс за баня, то тези плочки са най-предпочитаните за това помещение. Това се отнася не само за клиентите в страната, но също така и за хората по целия свят. Като цяло всеки един вид плочки е подходящ за различните помещения в дома. Така за кухнята е най-добър теракотът, а за банята изборът се спира на фаянса. Коридорите пък се облепват с гранитогрес, който има редица преимущества. Нашата фирма работи от дълги години на пазара, поради което отлично познаваме тънкостите при технологията на лепене на фаянса. Ето защо когато ни се доверяват, клиентите си гарантират качествено свършена работа и обслужване на професионално ниво. За нас най-важно е фаянсът за банята да оправдае техните очаквания.