0876 55 03 93

Фаянс

Начало  >  Фаянс

   Плочките фаянс със сигурност са най-доброто и удачно решение за банята. Те се продават на пазара в различни видове, които също така имат различни цени. Нашата фирма се занимава професионално с лепенето на плочки от дълго време. Специалистите в нашата фирма  отлично си разбират от работата и могат в пълна степен да изпълнят всички изисквания на клиентите. Банята е не само едно от най-важните и значими помещения в дома. Преди всичко тя често е малка по размер, а влажността на въздуха винаги е висока. Това може да създаде сериозни трудности при извършването на строително – ремонтни дейности в нея. Преди всичко те могат да произтекат от скрити и невидими за окото кабели. Несъмнено ремонтните дейности започват с изкъртването на стари плочки и залепване на нови на тяхно място. Най-добре е те да са фаянсови, защото са най-подходящи за банята. За кухнята се препоръчва теракот, докато коридорите и външните помещения изглеждат най-добре с плочки гранитогрес. Онлайн запитване

   Нашият фаянс е сто процента качествен и надежден, защото ние отлично познаваме характеристиките на този тип плочки. Именно това ни позволява да предлагаме на клиентите си само най-добрите решения, в резултат на които баните им винаги ще бъдат в добро и отлично състояние. Независимо обаче какъв тип плочки се лепят, работата трябва да се извършва прецизно и професионално. Само по този начин ще бъдат избегнати евентуални усложнения и трудности, които неизменно ще доведат до забавяне на работния процес. Цветът на плочките за банята също е от съществено значение за постигането на отлични крайни резултати. Ние предлагаме изключително богати и разнообразни разцветки, така че всеки клиент да е максимално доволен от нашите продукти. Няма значение дали тоновете са по-светли, по-тъмни или пък комбинирани. Преди всичко е важно избраният цвят да се вписва добре с обстановката в банята и да подчертава в пълна степен нейния цялостен и завършен облик. В случай на трудности и колебания при крайния избор, специалистите ни винаги са насреща. Цените на фаянса са също толкова разнообразни, колкото цветовете и моделите. В този случай е от съществена важност площта на банята. Това важи и за пространството, което трябва да се налепи с плочки.


    Днес пазарът за фаянс непрекъснато се разнообразява, в резултат на което всички клиенти имат по-голям и свободен избор. Този фактор определено е много важен за всички, които искат да направят ремонт в дома си или да променят качествено досегашната обстановка. И тъй като повечето ремонтни дейности в жилището неизменно започват с банята, то изборът на плочки за нея е много съществен. Нашата фирма предлага фаянс с изключително качество и трайност, който освен това се вписва добре във всяка баня. Затова единственото, което трябва да направят клиентите, е да се свържат с нас. От този момент ние поемаме нещата в свои ръце. В поставянето на фаянса специалистите ни винаги действат на професионално ниво, поради което е невъзможно да се допуснат дори минимални грешки и неточности. Те са по-скоро срещани в случаите, когато с лепенето на плочки в банята се заемат майстори-любители. Макар и да имат някакви познания, те не могат да предвидят някои детайли.