0876 55 03 93

4-СТАЕН – 75,00м2 Ж.К.СЕРДИКА

Начало  >  Продадени имоти  >  4-СТАЕН – 75,00м2 Ж.К.СЕРДИКА

Цена: 71000 EUR
Направи запитване

Жилището се предлага след основен, луксозен ремонт с 5г. гаранция. Монтирана е кухня по поръчка с вградени уреди.ОЩЕ ОТ 4-СТАЕН – 75,00М2 Ж.К.СЕРДИКА

Апатрамента се намира в ж.к.Сердика, бл.22, вх.А, ет.4, ап.106

и е ПРОДАДЕН  2016г.

Разположен е на четвърти етаж  в осем етажна, панелна  жилищна сграда и е луксозно ремонтиран. Към него има избено помещение. Сградата е топлофицирана.

Имота се намира в тиха и спокойна част на квартала в близост до спирки на градския транспорт, училище, детска градина, спортна зала София, магазин Била, както и много други търговски обекти.

Жилището е преустроено от тристаен  в четиристаен апартамент, като за увеличаване площа на дневната е усвоен  балкона към това помещение.

На площ от 75м2 са разположени  три спални, дневна с кухненски бокс, санитарен възел - баня с тоалетна, самостоятелна тоалетна, коридор и килер с място за пералня. Едната спалня разполага с тераса.

При ремонта са подменени електро и ВиК инсталации, направни са нови замазки и подови настилки, цялостна шпакловка, декоративни мазилки, окачени тавани с интересни фигури, поставени са нова дограма, врати и външна топлоизолация. Кухненският бокс  разполага с напълно оборудвана  кухня с уреди за вграждане.

Дава се гаранция за ремонтните дейности.

 

В цената не е включена комисионна за брокери.

 

Телефон за контакт  :  0876 550 393 – Румен Ангелов /управител/