0876 55 03 93

3-стаен – 64,17м2 ж.к. Разсадника

Начало  >  Продадени имоти  >  3-стаен – 64,17м2 ж.к. Разсадника

Цена: 99 999 EUR
Направи запитване

Жилището се предлага след основен, луксозен ремонт с 5г. гаранция. Монтирана е кухня по поръчка с вградени уреди.ОЩЕ ОТ 3-СТАЕН – 64,17М2 Ж.К. РАЗСАДНИКА

Фирма Ер Строй Ремонти  Ви предлага за продажба луксозно ремонтиран апартамент в ж.к.Разсадника – Коньовица

бл.13, вх.Е, ет.5, ап.160. https://static.panoram.bg/rstroi/tour.html

Жилището е на петия етаж  в осем етажна, панелна  жилищна сграда от 1989г. , заедно с избено помещение. Сградата е топлофицирана.

Имота се намира в тиха и спокойна част на квартала, като същевременно е на много комуникативно място в близост до спирки на градския транспорт, детска градина, I-ва АГ болница, поликлиника, търговски обекти, спортно училище, както и парк Св.Св.Петър и Павел.

Апартамента е преустроен от двустаен в тристаен.

На площ от 65м2 са разположени две спални, дневна с кухненски бокс, санитарен възел - баня с тоалетна, коридор и тераса.

При ремонта са подменени ВиК и електро инсталации, като са прекарани и кабели за интернет и телевизия. Направни са нови замазки и подови настилки, цялостна шпакловка и декоративни мазилки, окачени тавани с интересни фигури, нова дограма, врати и външна топлоизолация. Кухненският бокс  разполага с напълно оборудвана  кухня с уреди за вграждане, дневната е с климатик. В коридора  има портманто с огледало и вграден гардероб с място за пералня. На мазето е монтирана нова метална врата.

 

В цената не е включена комисионна за брокери.

 

Телефон за контакт  :  0876 550 393 – Румен Ангелов /управител/