0876 55 03 93

3-СТАЕН – 56,48м2 Ж.К.СВЕТА ТРОИЦА

Начало  >  Продадени имоти  >  3-СТАЕН – 56,48м2 Ж.К.СВЕТА ТРОИЦА

Цена: Цена 55 500 ЕUR
Направи запитване

Жилището се предлага след основен, луксозен ремонт с 5г. гаранция. Монтирана е кухня по поръчка с вградени уреди.ОЩЕ ОТ 3-СТАЕН – 56,48М2 Ж.К.СВЕТА ТРОИЦА

Фирма Ер Строй Ремонти  Ви предлага за продажба луксозно ремонтиран апартамент в ж.к.Света Троица, бл.146, вх.Д, ет.7, ап.112.

Жилището е на седмия етаж  в осем  етажна, панелна  жилищна сграда. В цената е включено и избено помещение с нова желязна врата.

Имота се намира на много комуникативно място в непосредствена близост  до спирка на градския транспорт с много линии. Магазини Лидл, Фантастико, търговски център, множество магазини, заведения, автомивка и др. На пешеходно разстояние са няколко детски градини, училища, гимназия, техникума Хенри Форд, читалище Раковски. На близо е Западен парк  и ж.п.гара Захарна фабрика.

Апартамента е преустроен от двустаен в тристаен.

На площ от 56,48м2 са разположени  две спални, дневна с кухненски бокс, санитарен възел - баня с тоалетна и коридор.

При ремонта са подменени електро и ВиК инсталации, направни са нови замазки и подови настилки, цялостна шпакловка и декоративни мазилки, окачени тавани  с интересни фигури от гопскартон, нова дограма, врати и външна топлоизолация. Кухненският бокс  разполага с напълно оборудвана  кухня с уреди за вграждане. В коридора има вграден гардероб с извод  за пералня. Дава се гаранция за ремонта.

 

В цената не е включена комисионна за брокери.

 

Телефон за контакт  :  0876 550 393 – Румен Ангелов /управител/