0876 55 03 93

Кухня по поръчка

Начало  >  Кухня по поръчка

   Кухнята е несъмнено едно от помещенията в дома, които се характеризират с голям и висок процент специфичност. Това на първо място е помещението, в което по традиция се извършват обичайните домакински дейности от ежедневието. Наред с това пространството на кухнята е често пъти ограничено, което се дължи на монтирането на големи по размер електроуреди като печки, хладилници и перални машини. Ние предлагаме на клиентите си възможността да изберат кухня по поръчка на базата на вариантите, изложени на страниците на сайта ни. Има много неща, които трябва да се вземат под внимание при поръчването на кухня. Освен че тя се състои от шкафове, плотове и много други неща, не бива да се забравя и понякога високият процент овлажняване. В тази връзка трябва да се обърне внимание на вратата за кухня, която да е достатъчно здрава, устойчива и предотвратяваща образуването на влажни и мокри петна. Това и още много други неща се обсъждат при поръчката. Онлайн запитване

   При направата на кухня по поръчка нашите специалисти неизменно се съобразяват с вкусовете и предпочитанията на клиентите. Като установяваме двустранна лесна комуникация, ние се опознаваме по-добре и това ни помага да сме добре запознати с желанията им. Кухнята трябва да притежава всички необходими мебели и аксесоари, които да я превърнат в добре и дори отлично функциониращо помещение. Ние предлагаме на клиентите си разнообразни варианти, до които те могат да прибегнат. Също така при положение, че се колебаят за крайния избор, те могат без проблеми да се свържат с някои от нашите служители посредством употребата на мобилния телефон или изпращането на имейл със запитване. При всеки един от двата случая те си гарантират обслужване на ниво и всички необходими неща за една отлична кухня им се изясняват. Така например кухнята може да е в бели или дървесна имитация цветове, а освен това и с произволно избрани от клиентите. В крайна сметка именно те са тези, които най-добре знаят кое е отлично за тяхното жилище. Ако всяка кухня притежава всичко необходимо, тя скоро се превръща в едно от любимите помещения от жилището за неговите обитатели.


   Нашите цени на кухня по поръчка са разнообразни, но винаги са съобразени с възможностите на клиентите и при това отговарят на високото качество. Достъпните парични стойности на аксесоарите позволяват на всеки да открие точно това, от което има нужда неговата кухня. Що се отнася до това откъде клиентите ни могат да видят варианти и опции за кухнята, това е възможно благодарение на сайта ни или на служителите ни. По всяко време на деня те отговарят стриктно и акуратно на запитванията, отправени от хората от различните краища на страната. Кухненското обзавеждане е в не по-малка степен важно от това на спалнята или хола, които съставляват всяко жилище. Не на последно по важност място трябва да се обърне внимание и на мивката и нейното разположение, защото тя се използва постоянно. Всички тези неща се обсъждат подробно между нас и клиентите преди поръчката да се осъществи, като целта е да се избегнат грешки и неразбирателства.