0876 55 03 89 / 0876 55 03 93

Ремонти в дома

Начало  >  Ремонти в дома

   Ние извършваме ремонти в дома от различен характер в продължение на дълги години. Ето защо днес нашите специалисти са в състояние да предложат на клиентите редица услуги, които със сигурност подобряват значително обстановката в жилището. Рано или късно частичното или основното ремонтиране на помещенията се налага, особено ако всичко в тях е старо. Когато се извършва ремонт винаги се постига освежаване на обстановката и по този начин се създава дълготраен комфорт и уют. Много са ремонтните дейности, които биха могли да се извършат в дома. Една от тях е боядисването на стени и тавани с латекс, който е много по-качествен от боите в редица отношения. Лепенето на плочки е друга популярна услуга, която ние предлагаме на клиентите. Плочките са необходими за коридори, бани и кухни. Те съставляват огромна част от комфортната обстановка, ето защо при избора им трябва да се подхожда внимателно по отношение на цвета им.

Онлайн запитване

   Извършваните от нас ремонти в дома са на високо и професионално ниво. Освен че при нас работят опитни и високо квалифицирани специалисти, също така работим с висококачествени строителни материали и оборудване. Това ни дава възможност да изпълняваме задълженията си без проблеми и винаги да оправдаваме гласуваното ни от клиентите доверие. Ремонт в дома има винаги, когато се поставя или сменя дограмата. Наред с боядисването и лепенето на плочки това е една от най-често срещаните дейности. При избора на дограма клиентите имат голямо разнообразие. Що се отнася до поправката, тя може да се наложи по различно време. Често новата дограма се разваля изцяло по вина на клиентите, които не я поддържат в достатъчно добро и надеждно състояние. Това е от съществено значение, защото благодарение на дограмата в помещенията се осигурява подходяща стайна температура през цялата година. По този начин се пести от разходите за електричество, които са особено високи в разгара на зимния сезон. Тези три услуги обаче далеч не са единствените, които ние предлагаме за дома. Ето защо нашата фирма е отличен избор, когато домашната обстановка се нуждае от освежаване и обновление. Благодарение на нас качественият ремонт в дома е гарантиран на сто процента.

   Всички ремонти в дома са от изключително значение и имат различна продължителност. Боядисаните стени и тавани трябва да изсъхнат напълно, преди да се ползват помещенията. Ето защо латексът е по-удачен избор – той съхне много по-бързо в сравнение с повечето бои. Освен това даден ремонт може да се забави в резултат на различни причини, включително и неподходящи условия за работа. Ние обаче сме истински професионалисти и винаги се стремим да извършим ремонта в рамките на предварително уговорените срокове. За целта ползваме не само опитни специалисти, но и материали с отлично качество. Така ние ремонтираме успешно дома за дълго време и той се превръща в изключително приятно място за обитаване. Измазването и шпакловането на стени също е свързано с продължителна работа, най-вече поради подготовката на разтворите. Но докато преди години се използва предимно чист гипс, то днес на разположение на специалистите има гипсова шпакловка. Тя струва сравнително евтино и освен това се втвърдява много по-бързо.