0876 55 03 89 / 0876 55 03 93

Гипсова замазка

Начало  >  Гипсова замазка

   Гипсова замазка е едно от най-популярните и често правени неща в сферата на строителните и ремонтни дейности. Ето защо ние като истински професионалисти от бранша знаем всичко необходимо за тази технология, на която са почитатели и голяма част от майсторите от старата школа. Този вид замазка служи като основа за шпакловане, ето защо трябва да се действа изключително внимателно и прецизно с оглед постигането на възможно най-добрите резултати. На първо място има значение какъв тип инструменти ще се използват за замазката от гипс. Някои майстори поддържат инструментите си в перфектно състояние независимо от това, че вече са стари и като цяло износени. Ако те са още годни за работа, с тях може да се направи замазка не по-зле, ако вместо това се използват чисто нови пособия. В това отношение всеки има право на личен избор, като най-важно за клиентите са добрите крайни резултати. Нашите специалисти никога не ги разочароват при изпълнение на служебните си задължения. Онлайн запитване

   Малката шпакла, пердашка и евентуално мистрията са трите основни неща, така необходими за направата на качествена гипсова замазка. С цел да не оставят излишни грапавини и неравности по повърхностите, е задължително инструментите, с които ще се работи, да бъдат перфектно изчистени. На второ място стои въпросът с употребата на чистия гипс, който по принцип е основният материал, от който се прави замазката. Въпреки че репутацията му несъмнено е много добра, той далеч не е единственото удачно решение в този случай. Днес на пазара се предлага изключително добра разновидност на гипса, а именно – замазка от същия материал. На първо място тя се характеризира с това, че стяга значително по-бързо от гипса и освен това за нейното използване не са необходими двама души както при гипса. Тези две обстоятелства са повече от достатъчни, за да изберем замазката. Нашите специалисти неслучайно имат богат опит и висока квалификация, ето защо те вече се ползват с доверието на голям брой клиенти от цялата страна. Всички те искат най-доброто за своите домове и отличната шпакловка на стените е едно от тях. Ние можем да им помогнем много в тази насока.


    Въпросната гипсова замазка, която се предлага на пазара, е разнообразна по отношение на паричната стойност. Ето защо не е задължително да се взима най-евтината, а например тази, чиято цена е със стойност от 25 лева за килограм. Нейните положителни характеристики са повече от сигурни, така че направата на шпакловка с този вид замазка качествено и надеждно се гарантира на повече от сто процента. Ето как благодарение на един качествен български строителен материал може много лесно да се направи шпакловка, която в пълна степен да отговаря на личните вкусове и предпочитания на всеки клиент, а също така и на високите изисквания за стилност и високо качество. Ние от своя страна винаги сме насреща с даването на професионална помощ и съвети, ако клиентите се нуждаят от такива. Специалистите ни могат да направят не само качествено шпакловане на стените, но също и всичко останало, което включва строително – ремонтният процес на дома, офиса или друг обект.